Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοίνωση για την απώλεια μέλους ΕΕΠ Εργοθεραπευτή από τον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση για την απώλεια μέλους ΕΕΠ Εργοθεραπευτή από τον Σύλλογο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής.

Ανακοίνωση για την απώλεια μέλους ΕΕΠ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής αναφορικά με την απώλεια του μέλους ΕΕΠ Εργοθεραπευτή Νικόλαου Πλακούδη.

Ο Νικόλαος Πλακούδης, από τους παλαιότερους Εργοθεραπευτές, εργάστηκε με παιδιά με εγκεφαλική παράλυση στον ιδιωτικό τομέα και μετά για πολλά χρόνια στην ειδική αγωγή σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε ΕΕΕΕΚ και Ειδικά Γυμνάσια.

Η πολιτική κηδεία θα γίνει την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στις 16.45 στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Ο Σύλλογος της Αττικής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους συναδέλφους του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής με λύπη ανακοινώνει την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και φίλου Νικόλαου Πλακούδη που εργαζόταν στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ηλιούπουλης.

Ως σύλλογος του ΕΕΠ-ΕΒΠ της Αττικής εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους συναδέλφους του.

Από τους παλαιότερους εργοθεραπευτές, εργάστηκε με παιδιά με εγκεφαλική παράλυση στον ιδιωτικό τομέα και μετά για πολλά χρόνια στην ειδική αγωγή σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε ΕΕΕΕΚ και Ειδικά Γυμνάσια.

Από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν υποστηρικτική τεχνολογία και υπολογιστές. Συνάδελφοι/-ισσες αναφέρουν για εκείνον ότι υπήρξε μεγάλος δάσκαλος και στήριγμα για νέους συναδέλφους.

Χαρακτηρίζεται ως λειτουργός της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης με όραμα και αγάπη για το αντικείμενο και τα παιδιά. Ήταν αγωνιστής της εκπαίδευσης και του κλάδου. Καθ’ ολη τη διάρκεια της καριέρας του συνέβαλλε σημαντικά σε επιστημονικό και συνδικαλιστικό επίπεδο στην εργοθεραπεία.

Όσοι/-ες τον γνωρίσαμε, μόνο μια καλή κουβέντα έχουμε να πούμε…!

Λέξεις όπως δάσκαλος, μέντορας, συνεργάτης, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ συνδέονται άρρηκτα με τη μνήμη του!

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Σημείωση: Η πολιτική κηδεία θα γίνει την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στις 16.45 στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Δείτε επίσης

Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο για τον χαμό του Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Μαλεσίνας 

Καθηγητής Εμμανουήλ Κολιάδης: ένας χρόνος απουσίας…Εκδήλωση στη μνήμη του το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 

Ενημέρωση ΕΟΦ: Λίστα φαρμάκων που είναι σε έλλειψη και με ποια μπορούν να αντικατασταθούν 

Απουσίες μαθητών λόγω γρίπης: Δεν θα προσμετρώνται έως 5 ημέρες | Εγκύκλιος 

Κεραμέως-νέο σύστημα διορισμών: Το ετοιμάζουμε-Eνίσχυση κοινωνικών κριτηρίων-Τι είπε για γραπτό διαγωνισμό 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση