Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μπουλμέτη Γεωργίας για το ΚΥΣΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μπουλμέτη Γεωργίας για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μπουλμέτη Γεωργίας

Δείτε  τις υποψηφιότητες για το ΚΥΣΕΕΠ εδώ

Δείτε  τις υποψηφιότητες για τα ΠΥΣΕΕΠ εδώ

Ακολουθεί το ενημερωτικό περί της υποψηφιότητας της Μπουλμέτη Γεωργίας

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΦΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π

Συνάδελφοι /ισσες,

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω για την υποψηφιότητά μου στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου 2022 και να ζητήσω τη στήριξή σας.

Υπηρετώ  20 και πλέον  χρόνια στην εκπαίδευση ως κοινωνική λειτουργός και συμμετέχω ενεργά πολλά χρόνια  στα κοινά ως πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, πρόεδρος ΠΟΣΕΕΠΕΑ, αιρετή ΚΥΣΕΕΠ, μέλος ΔΣ του ΙΜΕΓΕΕ, εκπροσωπώντας ισότιμα τους κλάδους ΕΕΠ ΕΒΠ από όποια θέση κι αν βρίσκομαι.

Στη διάρκεια της θητείας μου ως τακτικό αιρετό μέλος του ΚΥΣΕΕΠ (2018-2020), μαζί με τον συνοδοιπόρο  Βασίλη Βούγια, χρόνια αιρετό στο ΚΥΣΕΕΠ, καταφέραμε ενωμένοι να προωθήσουμε προτάσεις για την ανάπτυξη των κλάδων ΕΕΠ ΕΒΠ στο υπουργείο, να μεταφέρουμε αιτήματα συναδέλφων, συνεργαζόμενοι στενά με την ΠΟΣΕΕΠΕΑ. Συμμετείχαμε στα συμβούλια του ΚΥΣΕΕΠ  διασφαλίζοντας την ισονομία των εργαζομένων με πλήρη διαφάνεια. Ενημερώναμε ανελλιπώς τους/τις συναδέλφους για όλα τα θέματα του ΚΥΣΕΕΠ, τα οποία αφορούσαν στις μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετατάξεις, τοποθετήσεις, άδειες, αποσαφήνιση νόμων και διατάξεων κ.α.

Πετύχαμε μόνιμους διορισμούς ΕΕΠ ΕΒΠ και υποστηρίξαμε τους/τις συναδέλφους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας αυτών μέσα από ολοκληρωμένα και εμπεριστατωμένα άρθρα.  Απαντήσαμε σε κάθε ερώτημά των υποψηφίων  για τις προκηρύξεις υποβολής αιτήσεων για πρόσληψη ΕΕΠ ΕΒΠ, τη διαδικασία των  ηλεκτρονικών αιτήσεων, την κατάρτιση των πινάκων, τις ενστάσεις και την τοποθέτηση τους. Αγκαλιάσαμε όλη τη διαδικασία των προσλήψεων και τοποθετήσεων αναπληρωτών.  Καταφέραμε να είμαστε οι πρώτοι που πληροφορούσαμε για την κατανομή, τον αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών ΕΕΠ ΕΒΠ. Συμμετείχαμε σε επιτροπές, συναντήσεις με αρμόδιους του υπουργείου παιδείας και άλλους φορείς σε ζητήματα που αφορούν την ειδική και συμπεριληπτική εκπαίδευση.

Ακόμα κι όταν παραιτηθήκαμε από τη θέση μας κατά τη δεύτερη θητεία, μετά την απόφαση της ομοσπονδίας για όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια, συνεχίσαμε να δουλεύουμε ακατάπαυστα για την ενημέρωση κάθε θέματος που αφορά στους κλάδους μας, παρόλο που δεν είχαμε θεσμική πρόσβαση. Νιώθουμε ότι καταφέραμε να γίνουμε ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους συναδέλφους και το υπουργείο, υπερασπιζόμενοι τα έννομα δικαιώματα των ΕΕΠ ΕΒΠ.

Μετά από την περίοδο των δύο τελευταίων χρόνων χωρίς εκλεγμένους εκπροσώπους των κλάδων μας, τα υπηρεσιακά συμβούλια έχουν λειτουργήσει με διορισμένους από το υπουργείο. Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές, θα επανέλθει η δύναμή μας καθώς θα βρίσκονται  στα υπηρεσιακά συμβούλια αιρετοί των κλάδων μας, οι οποίοι γνωρίζουν, μας εκπροσωπούν και μας υποστηρίζουν.

Ευχαριστώ  όλους/ες  τους συναδέλφους και συναδέλφισσες  που χρόνια τώρα επικοινωνούν τις ανάγκες τους και τις δυσκολίες τους μαζί μου. Μέσα από τη στήριξή σας στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2022, επιθυμώ να είμαι αρωγός όλων ανεξαιρέτως των κλάδων ΕΕΠ ΕΒΠ και δεσμεύομαι να υπηρετήσω με συνέπεια  και ήθος τον θεσμικό μου ρόλο ως αιρετή του ΚΥΣΕΕΠ.

Γεωργία Μπουλμέτη

Υποψήφια αιρετή για το ΚΥΣΕΕΠ

Δείτε σχετικά

Ψηφοφορία αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Σάββατο 5.11.2022: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη διαδικασία | video 

Εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων 2022: Πώς ψηφίζω για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ | Οδηγίες 

Εκλογές υπηρεσιακών συμβουλίων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πως ψηφίζουμε και γιατί, για το ΚΥΣΕΕΠ και τα ΠΥΣΕΕΠ 

Δείτε επίσης

Απόφαση: Εκλογές αιρετών 5 Νοεμβρίου 2022 

Ανακοινοποίηση Εγκυκλίου εκλογών αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022

Διαδικασία εκλογής αιρετών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ, με ηλεκτρονική ψηφοφορία, για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια | ΦΕΚ 

Προεδρικό Διάταγμα 1/2003

Αρθρα 21 και 36 του π.δ. 1/2003

Αρθρα 29, 30, 31, 43, 44 και 45 του π.δ. 1/2003

Δείτε ακόμη

Γιατί συμμετέχουμε στις εκλογές των αιρετών στις 5 του Νοέμβρη | Αρθρο

Γιατί θα πρέπει να ψηφίσουμε μαζικά στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για τους αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση