Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για επαναλειτουργία ειδικών σχολείων-Δημοτικών-Νηπιαγωγείων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για επαναλειτουργία ειδικών σχολείων-Δημοτικών-Νηπιαγωγείων: “Στις παρούσες αντίξοες συνθήκες είναι πιθανό να παρουσιαστούν στους χώρους δουλειάς μας, δυσλειτουργίες, ασάφειες, ακόμη και αυθαιρεσίες”.

Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής

Πανεπιστημίου 59 Ομόνοια 10564, 4ος όροφος, γρ.408- 409,  Αθήνα

www.seepeaa.gr,email:seepeaa@yahoo.gr

Ιδρυτικό μέλος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Αθήνα, 29-5-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΜΕΑΕ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης, το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής εύχεται σε όλες και όλους, καλή επάνοδο και καλή δύναμη στο έργο σας!

Οι υπηρεσίες και η προσφορά των μελών ΕΕΠ ΕΒΠ θα είναι, όπως πάντα, ιδιαίτερα πολύτιμες, ειδικά στις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε!

Στις παρούσες αντίξοες συνθήκες είναι πιθανό να παρουσιαστούν στους χώρους δουλειάς μας, δυσλειτουργίες, ασάφειες, ακόμη και αυθαιρεσίες.

Για το λόγο αυτό, σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας την κατάσταση που επικρατεί στη δική σας σχολική μονάδα, όσον αφορά τα μέτρα προφύλαξης, την εφαρμογή τους, την προσέλευση των μαθητών και γενικά τα όποια προβλήματα μπορεί να έχουν ανακύψει.

Επίσης, ζητάμε να μας καταθέσετε πιθανά προβλήματα αναφορικά με τη στάση των διευθυντών σχετικά με τις άδειες ειδικού σκοπού.

Οι αναφορές σας θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια αναλυτική εικόνα της κατάστασης στα σχολεία της Αττικής και να προτείνουμε τα κατάλληλα μέτρα στην κατεύθυνση της ομαλής επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: seepeaa@yahoo.gr

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Δείτε επίσης

Αδειες ειδικού σκοπού και ευπαθών ομάδων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Εγκύκλιος ΥΠΑΙΘ
Αναβάθμιση του σχολείου και άλλες διατάξεις: Κατατέθηκε για ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘ

 Δείτε ακόμη

Ειδικά σχολεία Πρωτοβάθμιας: Τρόπος επαναλειτουργίας-Οδηγίες ΕΟΔΥ | Εγκύκλιος
Ειδικά σχολεία Δευτεροβάθμιας: Τρόπος επαναλειτουργίας-Οδηγίες ΕΟΔΥ | Εγκύκλιος
Απόφαση τρόπου επαναλειτουργίας ειδικών σχολείων και Πρωτοβάθμιας | ΦΕΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση