Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αναπληρωτές ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας: H κάλυψη των επίσημων 336 οργανικών κενών μας στο 100% είναι μονόδρομος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναπληρωτές ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας: H κάλυψη των επίσημων 336 οργανικών κενών μας στο 100% είναι μονόδρομος -Τα, περισσότερα από 500, πραγματικά οργανικά αποκρύφτηκαν – Επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής.

Αναπληρωτές ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας

Ακολουθεί επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Αναπληρωτών ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, αναφορικά με την επικείμενη κατανομή των 8.586 νέων μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια, τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, τους οποίους ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αναπληρωτών ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας με την επιστολή της ζητά την κάλυψη των επίσημων 336 οργανικών κενών στο 100%.

Ακολουθεί η επιστολή

Προς κάθε Υπεύθυνο,

Σας ενημερώνουμε ότι η διαρροή πληροφοριών περί ανταγωνισμού μεταξύ διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων μόνο καλό δεν κάνει στην εικόνα του ΥΠΑΙΘ και των διαφόρων στελεχών της. Η ειδικότητα ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ δεν θα συμμετέχει στον πόλεμο αυτό – κι ας γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά οργανικά κενά μας αποκρύφτηκαν (περισσότερα από 500).

Θα σας υπενθυμίσουμε όμως ότι είμαστε οι Εκπαιδευτικοί ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας – μια ειδικότητα που διδάσκει από το Νηπιαγωγείο της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης ως και  τα τμήματα των Πανεπιστημιακών Σχολών όλων των κατευθύνσεων, μια ειδικότητα που μετράει την πρόσληψη σχεδόν 3000 αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2021-2022, μια ειδικότητα της οποίας τα οργανικά κενά καλύφθηκαν μόλις κατά 47% στους περυσινούς διορισμούς.  Ήρθε η ώρα να πάψει η αδικία.

Η κάλυψη των επίσημων 336 οργανικών κενών μας στο 100% είναι μονόδρομος.

Κύριοι και κυρίες του ΥΠΑΙΘ αναμένουμε τις ενέργειές σας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Δείτε επίσης

Ανακοίνωση μόνιμων διορισμών από το Υπουργείο Παιδείας: 8.586 σύνολο 

Οικονόμου: 8.586 νέοι μόνιμοι διορισμοί στην Α/θμια-Β/θμια Εκπαίδευση και στην Ειδική Αγωγή 

Κεραμέως: Πάνω από 8.500 νέοι διορισμοί το καλοκαίρι-Αγγίζουμε τους 25.000 την τριετία

Δείτε ακόμη

Ειδική Αγωγή 2022: Το Υπ. Παιδείας για προσλήψεις αναπληρωτών-διορισμούς-νέα Τμήμ. Ενταξης-Υποδομές-Επιμόρφωση 

Αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας αναπληρωτών: Από τι εξαρτάται το τελικό ποσό 

Αδειες μόνιμων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο 

Αδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο 

Σεμινάρια 400 ωρών Ειδικής Αγωγής e–learning: Να διακοπεί το δικαίωμα συμμετοχής στον Πίνακα επιλογής εκπ/κών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση