Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αναστασία Γκίκα-Γ.Γ ΥΠΑΙΘ: Δυστυχώς δεν έχουμε καμία εισήγηση για το άνοιγμα των σχολείων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναστασία Γκίκα-Γ.Γ ΥΠΑΙΘ: Δυστυχώς δεν έχουμε καμία εισήγηση για το άνοιγμα των σχολείων-Δυστυχώς δεν υπήρξε η ανταπόκριση που αναμέναμε στους εμβολιασμούς εκπαιδευτικών ειδικών σχολείων.

Αναστασία Γκίκα-Γ.Γ ΥΠΑΙΘ

Στην εκπομπή “Τώρα ότι συμβαίνει” του καναλιού OPEN μίλησε σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 η Γ. Γ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Α. Γκίκα, μεταξύ άλλων και για το πότε και πώς θα ανοίξουν τα σχολεία.

Η κα Γκίκα δήλωσε πως δυστυχώς δεν υπάρχει καμία εισήγηση για το άνοιγμα των σχολείων.

Η Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο παράτασης του σχολικού έτους, για τα τεστ κορονοϊού των εκπαιδευτικών και για τους εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών και μαθητών 16 ετών και άνω στα ειδικά σχολεία.

Η κα Α. Γκίκα επισήμανε για τους εμβολιασμούς στα ειδικά σχολεία, πως δυστυχώς δεν υπήρχε η ανταπόκριση την οποία ανέμενε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δείτε το video

 Δείτε επίσης

Συνάντηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ-ΔΟΕ-ΟΛΜΕ στο Υπ. Παιδείας για τα ανοιχτά Ειδικά σχολεία-Τι ειπώθηκε
Εμβολιασμός προσωπικού ειδικών σχολείων και μαθητών: Ξεκινάει ο προγραμματισμός των ραντεβού
Οι λόγοι που οδήγησαν στο κλείσιμο των σχολείων σε όλη τη χώρα για 2 εβδομάδες
Νέο ΦΕΚ με μέτρα κορονοϊού: Από Σάββατο 20.03 έως και Δευτέρα 29.03.2021
 Νίκη Κεραμέως: voucher 200 ευρώ-5 Απριλίου αιτήσεις-Διακοπές το Πάσχα κανονικά
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση