Η κα Πελώνη ανέφερε επιγραμματικά και ακολουθεί video
- Ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος.
- Oι φήμες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες περί καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας επιτείνουν τη σύγχυση και συνιστούν παραπληροφόρηση. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
- Η κυβέρνηση επεκτείνει από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας και σε άλλα τμήματα του πρωτογενούς τομέα, στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό.
- Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σουπερμάρκετ, ό,τι συνδέεται με την αλυσίδα τροφοδοσίας, τα πρατήρια καυσίμων, καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λοιπές υπηρεσίες.
- Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά
- Δεν πρόκειται να κλείσουν οι δρόμοι.
- Καταργείται από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.
- Συντονιστικό ρόλο στην κρίση αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς.
- Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Digital Solidarity, συμφωνήθηκε σε σημερινή τηλεδιάσκεψη της κυβέρνησης, η παροχή δωρεάν ειδικού συνδρομητικού περιεχομένου με συγκεκριμένους παρόχους.
Επίσης επανέλαβε τα ήδη ληφθέντα μέτρα με την πρόσφατη ΠΝΠ
__________________
Ενημέρωση για τον κορονοϊό στις 18:00 σήμερα από τον κο Τσιόδρα
Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών υγείας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.
__________________
Συνεννόηση Υπουργού Υγείας και Διοικητή ΑΑΔΕ για την παρασκευή αντισηπτικών που θα διατεθούν σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Επειτα από συνεννόηση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, η ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης που έχει δημευθεί ή κατασχεθεί από την ΑΑΔΕ και διατέθηκε στο Υπουργείο Υγείας, θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της 441 Αποθήκης Βάσης Υγειονομικού Υλικού του ελληνικού Στρατού.
Η ποσότητα της αιθυλικής αλκοόλης ανέρχεται στους 122,6 τόνους και θα χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή αντισηπτικών που θα διατεθούν στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και τις υγειονομικές μονάδες της χώρας.
Δείτε το video με την ενημέρωση της κας Πελώνη
Δείτε σχετικά
331 κρούσματα κορονοϊού: 49 νέα και 54-Τα 51 νοσηλεύονται-8 διασωληνωμένα-Εκθετική αύξηση του ιού
Νέα μέτρα κατά κορονοϊού: 4ος νεκρός-έλεγχοι εισόδου στα σούπερ-νέα ΠΝΠ με 31 άρθρα και 2 ΦΕΚ
Ζαχαράκη για ΚΕΣΥ-Διευθυντές στα σχολεία-Εξ αποστάσεως εκπαίδευση-Πανελλαδικές
Εγκύκλιος άδειας ειδικού σκοπού-προστασίας ευπαθών ομάδων υπαλλήλων δημοσίου
Παρακαλούμε μην παραλείπετε να αναφέρετε το especial.gr ως πηγή, με ενεργό link προς τη διεύθυνση https://www.especial.gr/anastoli-leitourgias-kai-allwn-epixeirisewn-lianeboriou-apo-18-03-polu-duskolos-o-epomenos-mhnas/ όταν αναδημοσιεύετε το περιεχόμενό μας.