Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αναστολή στάσεων εργασίας ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΣΕΕΠΕΑ Αττικής λόγω αναβολής δίκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναστολή στάσεων εργασίας ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΣΕΕΠΕΑ Αττικής λόγω αναβολής δίκης των συναδέλφων εκπαιδευτικών και ΕΕΠ (1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου).

Αναστολή στάσεων εργασίας

Αναστέλλονται οι εξαγγελθείσες στάσεις εργασίας της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για τις 20 Ιανουαρίου 2020, λόγω αναβολής της επικείμενης δίκης των συναδέλφων εκπαιδευτικών και ΕΕΠ που υπηρετούσαν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου.

Η Ανακοίνωση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Αθήνα, 17/01/2020

Αρ. Πρωτ.: 3

Θέμα: «Αναστολή της στάσης εργασίας της ΠΟΣΕΕΠΕΑ μετά την ενημέρωση μας για αναβολή της επικείμενης δίκης των συναδέλφων εκπαιδευτικών και ΕΕΠ που υπηρετούσαν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου»

Σας ενημερώνουμε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η προγραμματισμένη  για τις 20 Ιανουαρίου 2020 δίκη των πέντε συναδέλφων (εκπαιδευτικών και ΕΕΠ) που υπηρετούσαν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου θα αναβληθεί και θα πάρει άλλη ημερομηνία.

Συνεπώς δεν ισχύει η εξαγγελθείσα στάση εργασίας της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τις 20-01-2020 όπως είχε κηρυχθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση. Επίσης αναβάλλεται και η εξαγγελθείσα στάση του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση με αρ.πρ.698/17-01-2020.

Η Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Αθήνα, 17/01/2020

Αρ. Πρωτ.: 698

Θέμα: «Αναβολή της δίκης των συναδέλφων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου»

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 δίκη των πέντε συναδέλφων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου (εκπαιδευτικών και ΕΕΠ) αναβάλλεται, επομένως δεν ισχύει η εξαγγελθείσα στάση εργασίας του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για τις 20-01-2020 από τις 8.00 έως τις 11.00.

Δείτε επίσης

Ψήφισμα συμπαράστασης από ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στους διωκόμενους συναδέλφους
Διάταξη πτυχίων Κολλεγίων: Δεκτά θα γίνονται από το ΑΣΕΠ για διορισμό εκπαιδευτικών
Τριετής αποκλεισμός όσων διορίζονται και δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία ή παραιτούνται | Ρύθμιση στη Βουλή

Επίσης

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση