Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ανασυγκρότηση ΠΥΣΕΕΠ Ηπείρου με εκπαιδευτικούς στη θέση αιρετών μελών ΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανασυγκρότηση ΠΥΣΕΕΠ Ηπείρου με εκπαιδευτικούς στη θέση αιρετών μελών ΕΕΠ μετά τις παραιτήσεις των αιρετών εκπροσώπων των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ). 

Ανασυγκρότηση ΠΥΣΕΕΠ Ηπείρου

Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου ανασυγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ).

Η ανασυγκρότηση πραγματοποιήθηκε μετά τις παραιτήσεις των αιρετών εκπροσώπων των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) από τα καθήκοντά τους ως αιρετά μέλη του Συμβουλίου.

Στη θέση των παραιτηθέντων αιρετών μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ),

ορίστηκαν από τον ΠΔΕ , με βάση το άρθρο 123 του ν. 4763/2020 (Α΄ 254), εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναλυτικά η απόφαση ανασυγκρότησης

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

 Την ανασυγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Ηπείρου, στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, ως εξής:

Ορίζουμε:

  1. Πρόεδρο του συμβουλίου τον κ. Ντούτση Δημήτρη του Βασιλείου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 70, Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, με αναπληρώτριά του την κ. Βασιλείου Κλεοπάτρα του Νικολάου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 70, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.

 

  1. Αντιπρόεδρο και τακτικό μέλος τον κ. Κωσταδήμα Ευάγγελο του Σωτηρίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ04.01, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, με αναπληρωτή του τον κ. Κοσιώρη Ευάγγελο του Σταύρου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ84, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.

 

  1. Τακτικό μέλος την κ. Χριστοφορίδου Καλυψώ του Ιωάννη, εκπ/κό κλάδου ΠΕ60, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης, με αναπληρώτριά της την κ. Ατματζίδου Άννα του Θεοχάρη, Ε.Ε.Π. κλάδου ΠΕ30- Κοινωνικών Λειτουργών, του Κ.Ε.Σ.Υ. Άρτας.

 

  1. Τακτικό μέλος τον κ. Παπαζήση Χρήστο του Χαραλάμπους, εκπ/κό κλάδου ΠΕ70, Προϊστάμενο του ΚΕΣΥ Άρτας, με αναπληρώτριά του, την κ. Χατζηπέτρου Πασχαλίνα του Δημητρίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ03, Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς.

 

  1. Τακτικό μέλος την κ. Γεδεών Ιωάννα του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ88.05, Δ/ντρια του ΕΝΕΕΓΥΛ Ιωαννίνων, με αναπληρωτή της τον κ. Μασούρα Στέφανο του Μιχαήλ, εκπ/κό κλάδου ΠΕ70, του 2ου ΔΣ Άρτας.

 

Ως Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε την κ. Κοντοδήμου Αγγελική του Βασιλείου, κλάδου ΠΕ Διοικητικός-Οικονομικός, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, με αναπληρώτριά της την κ. Λεοντάρη Μαρία του Ευαγγέλου, κλάδου ΠΕ Διοικητικός-Οικονομικός, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Η θητεία των ως άνω τακτικών και αιρετών μελών του συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση Ανασυγκρότηση ΠΥΣΕΕΠ Ηπείρου

 Δείτε επίσης

Ανασυγκρότηση ΚΥΣΕΕΠ 2021 με εκπαιδευτικούς στη θέση αιρετών μελών ΕΕΠ
Ανασυγκροτήσεις ΠΥΣΕΕΠ με εκπαιδευτικούς στη θέση αιρετών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ
Ανασυγκρότηση ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ με διορισμένα μέλη στη θέση των αιρετών
Ανασυγκροτήσεις ΑΠΥΣΠΕ μετά τις παραιτήσεις αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών
Αποδέσμευση διορισμένων μελών Υπηρεσιακών Συμβουλίων μετά από παραίτηση: Συμπληρωματική Γνωμοδότηση
ΑΔΕΔΥ-Υπηρεσιακά Συμβούλια εκπαιδευτικών: Το Υπουργείο Παιδείας να ακυρώσει τις εκλογές-παρωδία
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση