Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αναβολή έναρξης προγραμμάτων 5ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η έναρξη των μαθημάτων μετατίθεται κατά μία εβδομάδα. Δηλαδή, τα προγράμματα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019.

“Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω δυσκολιών που έχουν ανακύψει για την ομαλή έναρξη των προγραμμάτων της 5ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ στο σύνολό τους κατά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, η έναρξη των μαθημάτων μετατίθεται κατά μία εβδομάδα. Δηλαδή, τα προγράμματα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019.

Η αλλαγή έχει ήδη απεικονιστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (MIS) της επιμόρφωσης, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για το ωρολόγιο πρόγραμμα του επιμορφωτικού προγράμματος που έχετε επιλεγεί να παρακολουθήσετε (http://e-pimorfosi.cti.gr/mis –> επιλογή “Αίτηση επιμόρφωσης” –> “Π1: Ωρολόγιο πρόγραμμα”, με χρήση των κωδικών σας)”.

Το παραπάνω ενημερωτικό μήνυμα εστάλη από τη Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης, με mail, σε όλους όσους έχουν επιλεγεί και εγγραφεί να παρακολουθήσουν πρόγραμμα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ, 36 διδακτικών ωρών, που αφορά σε Εισαγωγική Επιμόρφωση για την Εκπαιδευτική Αξιοποίηση ΤΠΕ, κατά την τρέχουσα 5η περίοδο επιμόρφωσης (Απρίλιος – Ιούλιος 2019).

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση