Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αναβολή πήρε η πρώτη δίκη για τα αναδρομικά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως μας ενημερώνει ο Π.Σ.Α.Ε.Π. η πρώτη δίκη για τα αναδρομικά, που είχε προγραμματιστεί για 28 Φεβρουαρίου 2019, πήρε αναβολή για τον Δεκέμβριο ύστερα από αίτημα του Δημοσίου.

Δείτε το Ενημερωτικό του Συλλόγου

Π.Σ.Α.Ε.Π. – Ενημέρωση για τα αναδρομικά

Συνάδελφοι, μετά από επικοινωνία μας με το δικηγορικό γραφείο σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Αυτήν την εβδομάδα 4-8 Μαρτίου το δικηγορικό γραφείο θα παραμείνει κλειστό για τον κόσμο, οπότε δεν θα δέχεται αναπληρωτές οι οποίοι πηγαίνουν να αφήσουν συμπληρωματικά έγγραφα. Αυτό θα ισχύσει αυτήν την εβδομάδα θα καταθέσουν το σύνολο των αγωγών, οπότε αυτή η εργασία έχει προτεραιότητα και πρέπει να τελειώσει άμεσα.

2. Από την επόμενη εβδομάδα θα δέχεται κανονικά κόσμο, δηλαδή από τις 11 Μαρτίου κι έπειτα.

3. Η πρώτη δίκη που είχε προγραμματιστεί για 28 Φεβρουαρίου πήρε αναβολή για τον Δεκέμβριο, ύστερα από αίτημα του Δημοσίου.

4. Αναμένεται το δημόσιο να ζητήσει σε όλες τις δικές αναβολή, ως εκ τούτου υπάρχει πολύς χρόνος για να παραδοθούν τυχόν συμπληρωματικά έγγραφα που εκκρεμούν, άρα δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση