Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αναβολή Παραστάσεων Διαμαρτυρίας και Απεργίας για τη δια ζώσης λειτουργία των ΣΜΕΑΕ στην Αττική

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναβολή Παραστάσεων Διαμαρτυρίας και Απεργίας για τη δια ζώσης λειτουργία των ΣΜΕΑΕ στην Αττική, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών – Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.

Αναβολή Παραστάσεων Διαμαρτυρίας

Προς:

-Μέλη ΕΕΠ & ΕΒΠ Αττικής

Κοιν:

– ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ως πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΣΥ και τις ΕΔΕΑΥ της Περιφέρειας Αττικής, αποφάσισε την αναβολή των αυριανων παραστάσεων διαμαρτυρίας και την έναρξη της απεργίας, που είχε οριστεί για αύριο Τρίτη 16-2-2021, λόγω καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων στην Αττική, αναβάλλονται οι παραστάσεις διαμαρτυρίας που ανακοινώθηκαν (Αρ. Πρωτ:18/14-02-21), που θα πραγματοποιούνταν την Τρίτη 16/02/21, ώρα 10:30, στο Υπουργείο Υγείας μαζί με την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) και ώρα 14:00, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

Επίσης, αναβάλλεται η απεργιακή κινητοποίηση στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής (ΣΜΕΑΕ) για όσο διάστημα αυτές παραμένουν σε αναστολή λόγω καιρικών συνθηκών. Η απεργία που προκήρυξε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα ισχύσει όταν οι ΣΜΕΑΕ επανεκκινήσουν τη δια ζώσης λειτουργία τους και εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις που ορίζει η Ομοσπονδία, δηλαδή εξακολουθούν να υφίστανται αυξημένα μέτρα αυστηρού locdown και αναστολή δια ζώσης λειτουργίας όλων των υπολοιπων σχολείων Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα με νεώτερη ανακοίνωση.

Καλούμε τους συναδέλφους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση για προσεχείς κινητοποιήσεις, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Δείτε επίσης

Κλειστά ειδικά σχολεία στην Αττική έως Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021
Κήρυξη απεργίας από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τη λειτουργία των ειδικών σχολείων σε περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου
Επιστολή ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας σε ΥΠΑΙΘ-ΕΟΔΥ για τη συνέχιση δια ζώσης λειτουργίας των ΣΜΕΑΕ Δ. Χαλκίδας
Ανοιχτές οι ΣΜΕΑΕ δίχως μέτρα-Η ΔΟΕ στηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Επιστολή διαμαρτυρίας ειδικών σχολείων Δυτικής Αττικής σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας τους
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση