“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αναβολή συζήτησης ΔΟΑΤΑΠ στη Βουλή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναβολή συζήτησης ΔΟΑΤΑΠ στη Βουλή: Σύμφωνα με Ανακοίνωση της Βουλής αναβάλλεται η συζήτηση των σημερινών -Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020- Επίκαιρων Ερωτήσεων.

Αναβολή συζήτησης ΔΟΑΤΑΠ

Σύμφωνα με Ανακοίνωση της Βουλής αναβάλλεται η συζήτηση των σημερινών Επίκαιρων Ερωτήσεων (Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020).

Σύμφωνα με το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής η με αριθμό 384/15-1-2020 Επίκαιρη Ερώτηση της Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτού Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΜέΡΑ25, κυρίας Σοφίας Σακοράφα προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα:

«Επείγουσα επίλυση προβλημάτων τρέχουσας διαδικασίας διορισμών»,

είχε προγραμματισθεί να απαντηθεί από την ίδια την Υπουργό ή Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σήμερα στις 18:00΄.

Δείτε την Επίκαιρη Ερώτηση

Επίσης σήμερα ήταν να συζητηθούν άλλες 2 Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘ:

  • H με αριθμό 405/21-1-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Οριστική διευθέτηση του κτηριακού προβλήματος των Σχολείων που επλήγησαν από τον σεισμό του Ιουλίου στο Αιγάλεω και στην Πετρούπολη»
  • Η με αριθμό 1127/7-10-2019 Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς  κ. Βασιλείου Κόκκαλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής Λάρισας».

Δείτε την Ανακοίνωση με το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής

ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ

27/01/2020

Ώρα:14:05

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/01/2020

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                          

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ      

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020 ώρα 18:00΄

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

1.- Η με αριθμό 397/20-1-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Παναγιώτη (Πάνου) Σκουρολιάκου προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Σφοδρές αντιδράσεις των Ελλήνων Δημιουργών για την πολιτική των πνευματικών δικαιωμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού».

2.- Η με αριθμό 400/21-1-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τα πνευματικά δικαιώματα Συνθετών και Στιχουργών».

3.- Η με αριθμό 384/15-1-2020 Επίκαιρη Ερώτηση της Η΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτού Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΜέΡΑ25 κυρίας Σοφίας Σακοράφα προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Επείγουσα επίλυση προβλημάτων τρέχουσας διαδικασίας διορισμών».

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

1.- Η με αριθμό 405/21-1-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Οριστική διευθέτηση του κτηριακού προβλήματος των Σχολείων που επλήγησαν από τον σεισμό του Ιουλίου στο Αιγάλεω και στην Πετρούπολη».

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

1.- Η με αριθμό 1127/7-10-2019 Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς  κ. Βασιλείου Κόκκαλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής Λάρισας».

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.

Δείτε επίσης

Απόφοιτοι ΕΕΕΕΚ: 13 Βουλευτές της Ν.Δ ζητούν μια νέα μετα-γυμνασιακή δομή
Νόμος 4653/2020: ΕΑΑΕ-Πανεπιστήμια-Κολέγια-Κυρώσεις και τοποθετήσεις διορισμών, κ.α | ΦΕΚ
Τα τελευταία νέα για τους μόνιμους διορισμούς
ΦΕΚ Τροποποίησης 1ΓΕ/2019 από το ΑΣΕΠ
Πίνακες Γενικής: Απαντήσεις-video-Υπολογισμός προϋπηρεσίας-Επισημάνσεις ΑΣΕΠ & ΥΠΑΙΘ
Ανακοίνωση ΟΠΣΥΔ: Τροποποίηση/απενεργοποίηση αίτησης-δήλωσης ΕΕΠ-ΕΒΠ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση