Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αντιπρόσωποι ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Αποστολή αριθμού με mail από τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αντιπρόσωποι ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Αποστολή αριθμού με mail από τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ, για την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019.

Αντιπρόσωποι ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Αποστολή αριθμού με mail από τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ

Με Ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ της χώρας, να της αποστείλουν e-mail (poseepea@yahoo.gr) με τον αριθμό των Αντιπροσώπων που θα παραστούν στην Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019.

Επίσης η ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους να προχωρήσουν σε ενημέρωση των Αντιπροσώπων, για να παραστούν στη Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές.

Οπως προβλέπει το Καταστατικό της Ομοσπονδίας (Άρθρο 35 α), δικαίωμα συμμετοχής, ψήφου και λόγου στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, έχουν μόνο οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων-Μελών και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας

Να υπενθυμίσουμε πως η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές της ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 01/7/2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Αθηνών στο Θησείο (Αγίων Ασωμάτων 16-20 & Διπύλου).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

α) Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.,

β) Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού,

γ) Παρουσίαση εισηγητικής έκθεσης του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε η Ελεγκτική Επιτροπή,

δ) Προγραμματισμός Δράσης για το επόμενο έτος (προτάσεις για συζήτηση και λήψη αποφάσεων από τη Γενική Συνέλευση),

ε) Απολογισμός Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.,

στ) Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και για την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να θέσουν οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη αίτηση υποψηφιότητας.

Την αποστέλλουν δε,  μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ηλεκτρονικά στο email της Ομοσπονδίας  poseepea@yahoo.gr.

 Η Αίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Παράβολο: Το taxisnet λειτούργησε παραπλανητικά και αυτό θα ληφθεί υπόψη από το ΑΣΕΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς Υπουργό: Ζητήστε εξαίρεση, από το ΣτΕ, των Υπηρεσιακών Μεταβολών

Θέμα Διορισμών: «Στον αέρα» είναι όλος ο κόσμος της Εκπαίδευσης εδώ και μήνες | Να πάρουν σαφή θέση όλοι οι εμπλεκόμενοι

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση