Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Απαντήσεις για την εισαγωγική επιμόρφωση από την ομάδα εργασίας της πράξης για το θέμα των ΚΕΔΑΣΥ και του βαθμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απαντήσεις για την εισαγωγική επιμόρφωση από την ομάδα εργασίας της πράξης για το θέμα των ΚΕΔΑΣΥ και του διοικητικού βαθμού στην πλατφόρμα αιτήσεων.

Απαντήσεις για την εισαγωγική επιμόρφωση

Αναφορικά με το ζήτημα της πλατφόρμας της αίτησης για την εισαγωγική επιμόρφωση, όπου δεν υπάρχει η επιλογή ΚΕΔΑΣΥ ή ΣΔΕΥ στη λίστα ως θέση υπηρέτησης, με συνέπεια να μην προχωράει η αίτηση των ενδιαφερομένων μελών ΕΕΠ και εκπαιδευτικών, οι οποίοι διορίστηκαν το 2020 και έχουν μετατεθεί στα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) και σχετικά με το Βαθμό (Α, Β, Γ) που θα πρέπει να δηλώσουν οι αιτούντες στην πλατφόρμα της εισαγωγικής επιμόρφωσης, η ομάδα υποστήριξης της πράξης ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ MIS 5070654, απάντησε σε σχετικά ερωτήματα του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας Γιάννη Κυργιόπουλου.

Για την απουσία επιλογής ΚΕΔΑΣΥ, η ομάδα υποστήριξης απάντησε πως έχει προωθηθεί στην Τεχνική Υπηρεσία και γίνεται επεξεργασία για την επίλυσή του και για τον διοικητικό βαθμό (π.χ. Γ, Β, Α) προτείνεται η επικοινωνία με την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Ακολουθεί η απάντηση της ομάδας εργασίας

Καλησπέρα σας κ. Κυργιόπουλε, για την απουσία επιλογής ΚΕΔΑΣΥ έχει προωθηθεί στην Τεχνική Υπηρεσία και γίνεται επεξεργασία για την επίλυσή του.

Σχετικά με το πρώτο ερώτημά σας, για την απουσία επιλογής ΚΕΔΑΣΥ έχει προωθηθεί στην Τεχνική Υπηρεσία και γίνεται επεξεργασία για την επίλυσή του.

Σχετικά με το δεύτερο για τον διοικητικό βαθμό (π.χ. Γ, Β, Α) σας προτείνουμε να έρθετε σε επικοινωνία και να το ζητήσετε από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και χαρούμενο το νέο έτος.

Με εκτίμηση

Η ομάδα υποστήριξης της πράξης ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ MIS 5070654

Δείτε σχετικά

Αιτήσεις εισαγωγικής επιμόρφωσης και Διευθυντών σχολικών μονάδων: Διευκρινίσεις από τους αιρετούς ΚΥΣΕΕΠ 

Δείτε επίσης

Αιτήσεις εισαγωγικής επιμόρφωσης από Παρασκευή 23.12.2022 έως Πέμπτη 19.01.2023 

Υποβολή αιτήσεων Διευθυντών έως 09.01.2023: Μέχρι 28.12.2022 οι Δ/νσεις θα εκδώσουν την παράταση της προθεσμίας 

Διευκρινίσεις για υποψήφιους διευθυντές σχολικών μονάδων μέλη ΕΕΠ και εκπαιδευτικούς ΚΕΔΑΣΥ 

Διευκρινίσεις για επιλογή διευθυντών σχολικών μονάδων από το Υπουργείο Παιδείας 

Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης Διευθυντών από ΥΠΑΙΘ: Προϋπηρεσία-Μεταφόρτωση αρχείων-Yπηρετήσεις εκτός Α/θμιας & Β/θμιας

Επιλογή διευθυντών σχολείων-οδηγίες αιτήσεων: Πως συμπληρώνεται η αίτηση και κατατίθενται τα δικαιολογητικά

Πριν φύγετε

ΟΛΜΕ: Τι είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ Α. Κόπτσης για τις μονιμοποιήσεις και για νέες προσλήψεις το νέο έτος

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση