Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποδοχή παραίτησης Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποδοχή παραίτησης Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου κας Παπαδανιήλ Μαρίας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Αποδοχή παραίτησης Περιφερειακής Διευθύντριας

Την από 05 Οκτωβρίου 2022 αίτηση της κας Παπαδανιήλ Μαρίας για παραίτηση από τη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, η οποία διαβιβάστηκε στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΑΙΘ, με το με αριθμό πρωτ. 36932/05.10.2022 έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου / με αριθμό πρωτ. 122165/05.10.2022 εισερχομένων εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, έκανε δεκτή με την υπ. αριθμ. Φ.350.2/18/135203/E3/1-11-2022 Απόφαση η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Μαρία Δόκου.

Σύμφωνα με την Απόφαση, η αίτηση παραίτησης της κας Παπαδανιήλ Μαρίας του Χρήστου, από τη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, έγινε δεκτή για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση ΕΔΩ

Αναλυτικά η Απόφαση – Αποδοχή παραίτησης Περιφερειακής Διευθύντριας

Θέμα: «Απαλλαγή από την άσκηση καθηκόντων Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης, Παπαδανιήλ Μαρίας».

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Κάνουμε δεκτή την αίτηση παραίτησης της Παπαδανιήλ Μαρίας του Χρήστου, από τη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΥ

Δείτε επίσης

Εγκύκλιοι Υπουργείου Παιδείας προς σχολεία: Τι ανέφερε η Υφ. Παιδείας Ζ. Μακρή για τη χρησιμότητά τους 

Εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων 2022: Πώς ψηφίζω για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ | Οδηγίες 

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ-εκπαιδευτικών σε γενικά σχολεία-ειδική αγωγή-Παράλληλη Στήριξη 

Ειδική Αγωγή-αριθμός μαθητών ανά τμήμα στις σχολικές μονάδες: Τι ισχύει-παράθεση νομοθεσίας 

Μητρώο Εκπαιδευτών ΔΙΕΚ 2022: Αιτήσεις από 27 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2022 

Εκπαιδευτικοί παραμεθόριων-νησιωτικών-ορεινών περιοχών: Εξετάζεται παροχή οικονομικών κινήτρων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση