Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποφάσεις πρόσληψης ΕΕΠ και ΕΒΠ από τις 13 ΠΔΕ για το 2018-19

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Αποφάσεις πρόσληψης ΕΕΠ και ΕΒΠ και από τις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ, ΕΔΕΑΥ, Γενικά Σχολεία, για το 2018-19.

Αποφάσεις πρόσληψης ΕΕΠ και ΕΒΠ

Το Σάββατο 24/08/2019 ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τις Αποφάσεις Παράτασης Ισχύος:
  • Των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών – ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) σχολικού έτους 2018-2019.
  • Των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών – ωρομισθίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σχολικού έτους 2018-2019.

Εν αναμονή για δηλώσεις προτίμησης

Εν αναμονή της Πρόσκλησης για την υποβολή δηλώσεων περιοχών προτίμησης των υποψήφιων αναπληρωτών μελών ΕΕΠ – ΕΒΠ, στις οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, δημοσιεύσαμε τους Οριστικούς Πίνακες αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2018-19, οι οποίοι θα ισχύσουν και για τη φετινή σχολική χρονιά 2019-20,  και από τις 13 ΠΔΕ.

Επίσης δημοσιεύσαμε την Εγκύκλιο της Επιτελική Δομής ΕΣΠΑ Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας την οποία είχε εκδώσει πέρυσι 18 Απριλίου 2018 με θέμα:

“Τήρηση διαδικασιών/παραστατικών πρόσληψης/τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών/ΕΕΠ/ΕΒΠ που προσλαμβάνονται στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων πράξεων ΕΣΠΑ 2014-2020 και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων”.

Ακολούθως δημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας, όλες τις Αποφάσεις πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ, σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ, ΕΔΕΑΥ και Γενικά Σχολεία του Υπουργείου Παιδείας και από τις 13 ΠΔΕ.

Δείτε τις Αποφάσεις πρόσληψης ΕΕΠ και ΕΒΠ και στις 13 ΠΔΕ για το 2018-19

____________________________________________

Δείτε την περσινή κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ στις 13 ΠΔΕ για το 2018-19

____________________________________________

Δείτε την απόφαση για την παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών/ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Δείτε την απόφαση για την παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών – ωρομισθίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

Δείτε τους Οριστικούς Πίνακες Αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ και από τις 13 Π.Δ.Ε. για το 2018-19

____________________________________________

Δείτε επίσης

ΠΟΣΕΕΠΕΑ για προσλήψεις και πιστώσεις αναπληρωτών | Εγγραφο

Ψυχολόγοι σε Ολοήμερα: Σε 140 Ομάδες σχολείων

Κοινωνικοί Λειτουργοί σε Τάξεις Υποδοχής: Ορίστηκαν 47 Σχολικές Μονάδες

Ανάλυση Χρονοδιαγράμματος προσλήψεων: Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Χρονοδιάγραμμα προσλήψεων αναπληρωτών από το ΥΠΑΙΘ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση