Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Απολυτήριοι τίτλοι-λογότυπο Υπουργείου Παιδείας: Εγγραφο με διευκρινίσεις από τον Υπ. Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απολυτήριοι τίτλοι-λογότυπο Υπουργείου Παιδείας: Εγγραφο με διευκρινίσεις από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κο Κυριάκο Πιερρακάκη.

Απολυτήριοι τίτλοι-λογότυπο Υπουργείου Παιδείας

Με το υπ. αριθμ. πρωτ. 73004/ΓΔ4/03-07-2023 έγγραφο του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κου Κυριάκου Πιερρακάκη, το οποίο απεστάλη στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (μέσω των οικείων Δ/νσεων Εκπ/σης) και στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, επισημαίνεται πως οι απολυτήριοι τίτλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023 θα εκδοθούν με το παλαιό λογότυπο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα σφραγίζονται με την παλαιά σφραγίδα, λόγω της ιδιαιτερότητας και του επείγοντος χαρακτήρα της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Το έγγραφο του Υπουργού προέκυψε μετά από ερωτήματα σχετικά με το λογότυπο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στους απολυτήριους τίτλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023, από τη στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων απέκτησε νέα ονομασία (ονομάζεται πλέον ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) με την προσάρτηση σ αυτό της αρμοδιότητας του Αθλητισμού από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Δείτε το έγγραφο σε μορφή pdf εδώ

_____________________________

Ακολουθεί το περιεχόμενο του εγγράφου

Αθήνα, 03-07-2023

Αρ. Πρωτ: 73004/ΓΔ4

ΘΕΜΑ: «Απολυτήριοι τίτλοι»

Κατόπιν ερωτημάτων σχετικά με το λογότυπο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στους απολυτήριους τίτλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023, λόγω της ιδιαιτερότητας και του επείγοντος χαρακτήρα της συγκεκριμένης περίπτωσης, σας ενημερώνουμε ότι οι απολυτήριοι τίτλοι θα εκδοθούν με το παλαιό λογότυπο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα σφραγίζονται με την παλαιά σφραγίδα.

O ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ

Δείτε σχετικά

Αλλαγή ονομασίας Υπουργείου Παιδείας για 7η φορά από το 2009 και 10η φορά συνολικά 

Σύσταση και μετονομασίες Υπουργείων-Γενικών και Ειδικών Γραμματειών-Μεταφορά αρμοδιοτήτων | ΦΕΚ 

Σειρά τάξης Υπουργείων: 5ο σε σύνολο 20 το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού 

Δείτε επίσης

Αρμοδιότητες ηγεσίας Υπουργείου Παιδείας: Τι αναλαμβάνει η Δόμνα Μιχαηλίδου και τι η Ζέττα Μακρή 

Υπουργείο Παιδείας-Μπλε φάκελος: Τι περιλαμβάνει-Οι μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις 

Παράδοση-παραλαβή Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού: Τι είπαν οι Υπουργοί και Υφυπουργοί 

Πριν φύγετε

Αδειες εκπαιδευτικών: Ποιες υπολογίζονται για τη θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση