Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Απονομή επαίνου σε εκπαιδευτικό ως ηθική αμοιβή για πράξεις εξαιρετικές κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απονομή επαίνου σε εκπαιδευτικό ως ηθική αμοιβή για πράξεις εξαιρετικές κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κο Κυριάκο Πιερρακάκη – Για την λειτουργία του πληροφοριακού δικτύου του ΥΠΑΙΘΑ «Myschool» κατά την δύσκολη για τη χώρα περίοδο του κορωνοϊού.

Απονομή επαίνου σε εκπαιδευτικό

Την απονομή επαίνου σε υπάλληλο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Δυτικής Ελλάδας υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κος Κυριάκος Πιερρακάκης και η Απόφαση υπ. αριθμ. πρωτ. 123983/Ν4  δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 6380/7-11-2023.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αποφάσισε:

Την απονομή επαίνου στον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΠΟΥΛΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τ. εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 86- Πληροφορικής και ήδη διοικητικό υπάλληλο κλάδου/ ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, ως ηθική αμοιβή για πράξεις εξαιρετικές κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του που δεν επιβάλλονταν από τα καθήκοντα του. Ειδικότερα ο Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, προσφέρθηκε εθελοντικά και αφιλοκερδώς να παρέχει τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία του για την λειτουργία του πληροφοριακού δικτύου του ΥΠΑΙΘΑ «Myschool» κατά την δύσκολη για τη χώρα περίοδο του κορωνοϊού, γεγονός που συνετέλεσε καθοριστικά στην ομαλή και απρόσκοπτη διαχείριση και λειτουργία του, κυρίως όσον αφορούσε στο Μητρώο των εκπαιδευτικών.

Για την Απόφαση ελήφθησαν υπόψη μεταξύ άλλων:

– Το υπ΄ αρ. 1749/14-4-2020 έγγραφο της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Εισήγηση απονομής επαίνου».

– Η υπ’ αρ. 9/28-5-2020 πράξη του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ), με την οποία το Συμβούλιο γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της απονομής επαίνου στον Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο, ο οποίος κατά το χρόνο συνεδρίασης ήταν εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής.

Δείτε επίσης

Από που θα χρηματοδοτηθούν οι αλλαγές στην εκπαίδευση που σχεδιάζει το Υπουργείο Παιδείας 

Συνέντευξη Πιερρακάκη: “Ολοι αξιολογούμαστε, με πρώτο εμένα”-Τι είπε για το νέο νομοσχέδιο, τους διορισμούς, τα κενά 

Πιερρακάκης για ανακοίνωση ΟΛΜΕ: Ο αντισημιτισμός είναι απέναντι στις αξίες που υπηρετούμε 

Τι αλλάζει στην Επαγγελματική Εκπαίδευση: Οι 3 άξονες και οι 6 πυλώνες του νέου νομοθετικού πλαισίου 

Πρόεδρος ΑΣΕΠ-διοριστέοι 2008: “Δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι ο επιτυχών είναι και διοριστέος”

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση