Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Απορριφθέντες ΕΒΠ-ΑΣΕΠ: Ζητούν άμεση ένταξη στον Οριστικό Πίνακα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απορριφθέντες ΕΒΠ-ΑΣΕΠ: Ζητούν άμεση ένταξη στον Οριστικό Πίνακα καθώς διαθέτουν επικαιροποιημένα και κατοχυρωμένα όλα τα πτυχία τους στο ΟΠΣΥΔ.

Απορριφθέντες ΕΒΠ-ΑΣΕΠ

Απορριφθέντα μέλη ΕΒΠ από τον Προσωρινό Πίνακα ΑΣΕΠ της Προκήρυξης 1ΕΑ/2022 λόγω “‘έλλειψης τίτλου σπουδών” (κωδικός 201-202), τα οποία έχουν καταθέσει ενστάσεις, ζητούν με επιστολή τους να ενταχθούν στον Οριστικό Πίνακα ΑΣΕΠ χωρίς καθυστέρηση, μιας και η προθεσμία ενστάσεων έληξε στις 2 Αυγούστου, καθώς διαθέτουν επικαιροποιημένα και κατοχυρωμένα όλα τα πτυχία τους στον προσωπικό τους ηλεκτρονικό φάκελο του ΟΠΣΥΔ.

Ακολουθεί η επιστολή

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Και ενώ το σύστημα έχει ανοίξει και προχωράει η διαδικασία δηλώσεων προτίμησης περιοχών σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για την Ειδική Αγωγή σχολικού έτους 2022-2023, όλοι εμείς οι απορριπτέοι αναπληρωτές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού λόγω κωδικού 201-202 βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να παρακολουθούμε τις εξελίξεις έντρομοι  συμπαρασύροντας και επηρεάζοντας και τις οικογένειές μας μπροστά στην ανεργία και γενικότερα στη διάλυση της επαγγελματικής μας πορείας.

Ο αγώνας των ημερών αυτών είναι μεγάλος εκ μέρους μας με ανοιχτές επιστολές,τηλεφωνήματα και επικοινωνίες με κάθε αρμόδιο φορέα (ΑΣΕΠ,Υ.ΠΑΙ.Θ.) χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει μία υπεύθυνη,επίσημη και σοβαρή απάντηση ώστε να απαντηθούν καίρια ερωτήματά μας και να λυθούν απορίες που επιτείνουν τις αγωνίες μας. Οι αδικαιολόγητες χρονοκαθυστερήσεις και κωλυσιεργίες που θα μας έβγαζαν από αυτό το αδιέξοδο δυστυχώς συνεχίζονται.

ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ μιας και οι συνέπειες έχουν να κάνουν με μια έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα για όλους μας.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ώστε να υπάρξει Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ εφόσον οι ενστάσεις για την 1ΕΑ/2022 έχουν κλείσει από τις 2 Αυγούστου 2022 (μεγάλο διάστημα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου ενστάσεων ενός σχετικά τόσο μικρού πίνακα) και καθώς διαθέτουμε επικαιροποιημένα και κατοχυρωμένα όλα τα πτυχία μας στον προσωπικό μας ηλεκτρονικό φάκελο του ΟΠΣΥΔ.

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση όλων των υπευθύνων ώστε να μην αναστατώνεται ένα ολόκληρο σύστημα και να μην διακυβεύεται αδίκως η επαγγελματική τύχη ανθρώπων που υπηρετούν επί σειρά ετών την Ειδική Αγωγή.

Με εκτίμηση,

Οι απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ της προκύρηξης 1ΕΑ/2022 λόγω “‘έλλειψης τίτλου σπουδών”.

Δείτε σχετικά

Απορριφθέντες ΕΒΠ: Να εξετάσει το ΑΣΕΠ τις ενστάσεις κατά προτεραιότητα 

Απορριπτέοι Προκήρυξης 1ΕΑ/2022: Απαιτούμε την άμεση έκδοση Οριστικών Πινάκων και τη συμπερίληψή σ αυτούς 

Επιστολή απορριφθέντων ΕΒΠ 1ΕΑ/2022 προς ΠΟΣΕΕΠΕΑ για συνέχιση προσπαθειών επίλυσης του ζητήματος 

Συνάντηση ΑΣΕΠ-ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Τι ειπώθηκε για τα λάθη στους Προσωρινούς Πίνακες ΕΕΠ-ΕΒΠ 

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής-ΑΣΕΠ: Τι συζητήθηκε με τη διοίκηση κατά την Παράσταση Διαμαρτυρίας 

Νέα ορθή επανάληψη Προσωρινού Πίνακα ΕΒΠ από το ΑΣΕΠ

Ποσοστά απορριπτέων 2ΕΑ/2022 και 1ΕΑ/2022 στους Προσωρινούς Πίνακες ΑΣΕΠ 

Απορριφθέντες Λογοθεραπευτές ΠΕ21 ζητούν ένταξη στους οριστικούς πίνακες ΑΣΕΠ εφόσον πληρούν όλες τις προϋποθέσεις

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση