Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Απορριφθέντες παραβόλου: “Για τρία ευρώ, τρία χρόνια ανεργία;”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απορριφθέντες παραβόλου: “Για τρία ευρώ, τρία χρόνια ανεργία;” – Ανακοίνωση των απορριφθέντων Προκηρύξεων 1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ λόγω μη καταβολής παραβόλου.

Απορριφθέντες παραβόλου

Ανακοίνωση κοινοποίησαν απορριφθέντες των Προκηρύξεων 1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ λόγω μη καταβολής παραβόλου.

Στην Ανακοίνωση εγκαλούν την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ καταλήγοντας με την ερώτηση “Για τρία ευρώ, τρία χρόνια ανεργία;”.

Δείτε την Ανακοίνωση

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αλλά και προσωρινών αποτελεσμάτων των προκηρύξεων 1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ και 5ΕΑ, 2009 εκπαιδευτικοί απορρίφθηκαν λόγω μη καταβολής παραβόλου του ευτελούς ποσού των τριών ευρώ.

Επειτα από επίκαιρες ερωτήσεις που τέθηκαν στη Βουλή, η Υπουργός Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως, αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για ρύθμιση, όπως ζητήθηκε από το ΑΣΕΠ, ώστε να μπορέσουν ολοι αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν να εργάζονται στην εκπαίδευση όπως κάνουν για πολλά χρόνια.

Ως επιχείρημα για την στάση της αυτή ανέφερε ότι το ΑΣΕΠ αποτελεί μια ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, στην οποία το ΥΠΑΙΘ δεν θα μπορούσε να παρέμβει.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ψήφιση της αισχρής τροπολογίας σχετικά με την εξίσωση των Πτυχίων των δημοσίων πανεπιστημίων με τα κολλέγια.

Σαν αποκορύφωμα όλων αυτών,  χθες η κυρία Υπουργός ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ(!!!!!!!) , να κανει δεκτά εκπρόθεσμα,  μετά τη λήξη προθεσμίας των αιτήσεων, πτυχία που αναμένεται να αναγνωριστούν εκ των υστέρων από τον ΔΟΑΤΑΠ.

  • Για ποια ανεξαρτησία των αρχών μιλάτε κυρία Υπουργέ;
  • Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά υπάρχουν για εσάς;
  • Τι διακρίσεις επιλέγετε να κάνετε και ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε;

ΝΤΡΟΠΗ!

Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα,  Σύλλογοι ολόκληρης της Ελλάδας,  ΔΟΕ και ΟΛΜΕ στήριξαν την λήψη πρωτοβουλίας για ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ και άμεση επίλυση ενός γραφειοκρατικού ζητήματος.

Το παράβολο δεν αποτελεί καν μοριοδοτούμενο προσόν,  ώστε να υπάρξουν ανακατατάξεις στους πινακες, σε αντίθεση με τα πτυχία που εκπρόθεσμα ζητείται να γίνουν δεκτά!!!!

Από τη θέση αυτή πρέπει να βρίσκετε λύσεις για όλα τα ζητήματα και όχι μόνο για ζητήματα που εξυπηρετούν- όπως φαίνεται- δικά σας συμφέροντα.

Για τρία ευρώ, τρία χρόνια ανεργία;

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!!!

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.

Απορριφθέντες Προκηρύξεων 1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ λόγω μη καταβολής παραβόλου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση