“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποσπάσεις από Νομό σε Νομό Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: Ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποσπάσεις από Νομό σε Νομό Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: Ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού Νίκου Φασφαλή.

Αποσπάσεις από Νομό σε Νομό Πρωτοβάθμιας

Ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκος Φασφαλής ενημερώνει πως ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ για την πραγματοποίηση των αποσπάσεων από Νομό σε Νομό, εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης κοινοποιεί τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης των συνεδριάσεων του ΚΥΣΠΕ στις την Παρασκευή 26 και Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020.

Δείτε αναλυτικά το ενημερωτικό του αιρετού
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ για την πραγματοποίηση των αποσπάσεων από Νομό σε Νομό.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στις 26 & 29 Ιουνίου, ημέρες Παρασκευή & Δευτέρα αντίστοιχα και ώρα 10:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.«Εξέταση θεμάτων αιτήσεων απόσπασης (αμφισβητούμενες, κατά προτεραιότητα κ.λπ.) εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για δομές Ειδικής Αγωγής και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση θεμάτων αιτήσεων απόσπασης (αμφισβητούμενες, εκπρόθεσμες κ.λπ.) εκπαιδευτικών από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

3.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ θα συνεχιστούν και εκτιμώ ότι θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας με την πραγματοποίηση των αποσπάσεων από Νομό σε Νομό για το σχολικό έτος 2020-2021.

 Δείτε επίσης

Ενημερωτικό αιρετού Νεκτάριου Κορδή για τις αποσπάσεις σε φορείς του Υπουργείου Παιδείας
Αποσπάσεις σε ΔΔΕ-Κεντρική Υπηρεσία ΥΠΑΙΘ-ΓΓΕΕΚΔΒΜ, εκπ/κών Α/θμιας-Β/θμιας-και κλάδων ΠΕ80/81/82/83/84/ΤΕ02.02
Αποσπάσεις σε υπηρεσίες και φορείς Υπουργείου Παιδείας εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας
Απόσπαση εκπαιδευτικών πληροφορικής στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΑΙΘ
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε ΔΠΕ-ΑΕΙ-ΑΣΠΑΙΤΕ για το 2020-21

Πριν φύγετε

Εκδοση Δελτίου Ανεργίας ΟΑΕΔ: Μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών | Οδηγίες
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση