“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποσπάσεις σε Διευθύνσεις | Ονόματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποσπάσεις σε Διευθύνσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-20 | Ολα τα ονόματα.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας     Εκπαίδευσης και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για το  σχολικό έτος 2019-2020.

Δείτε τις αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολ. έτος 2019-2020

Δείτε τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε  Περιφερειακές Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και σε Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπ/σης για το σχολ. έτος 2019-2020

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης σε Δ/σεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολ. έτος 2019-2020

Ενστάσεις

Για την υποβολή ενστάσεων, το ηλεκτρονικό σύστημα θα είναι ανοικτό από την Τετάρτη, 07-08-2019 έως και τη Δευτέρα, 12-08-2019, και ώρα 15:00.

Αιτήσεις ανάκλησης

Για την υποβολή αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης , το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και τις 19-08-2019 και ώρα 15:00.

___________________________________

Δείτε επίσης

Λειτουργικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ για διενέργεια Αποσπάσεων | Εγγραφο

Λειτουργικές ανάγκες των Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Κ.Ε.Σ.Υ. για τη διενέργεια των αποσπάσεων των μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το σχολικό έτος 2019-2020

Εγγραφο απέστειλε στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), το Αυτοτελές Τμήμα Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, με το οποίο ζητά να αποσταλούν έως 20 Αυγούστου 2019 οι λειτουργικές ανάγκες των ΣΜΕΑΕ και των ΚΕΣΥ αναλυτικά ανά κλάδο.

Αυτό πρέπει να γίνει ώστε να διενεργηθούν οι Αποσπάσεις των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2019-20.

Η συνέχεια εδώ

Δείτε επίσης:

Αποσπάσεις Δευτεροβάθμιας 2019 | Ονόματα

Αποσπάσεις Πρωτοβάθμιας 2019 | Ονόματα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση