“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Απόσπαση στο εξωτερικό: Κλήρωση σε ισοβαθμία | ΦΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απόσπαση στο εξωτερικό: Κλήρωση σε ισοβαθμία – ΦΕΚ με Υπουργική Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Απόσπαση στο εξωτερικό

«Σε περίπτωση ισοβαθμίας κατόπιν της εξάντλησης όλων των ανωτέρω κριτηρίων πραγματοποιείται δημόσια κλήρωση ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής των υποψηφίων για απόσπαση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό και των κατά περίπτωση ισοβαθμούντων».

Τα παραπάνω περιέχονται στο ΦΕΚ B 3189 – 13.08.2019 με την Υπουργική Απόφαση υπ.αριθμ. 127046/Η2 της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Η Υπουργική Απόφαση υπ. αριθμ. 127046/Η2 συμπληρώνει την υπ. αριθμ. 66793/Η2/26-4-2018 (ΑΔΑ: 78964653ΠΣ- ΔΝ7) Υπουργική Απόφαση:

«Καθορισμός διαδικασίας απόσπασης εκπαιδευτικών στο εξωτερικό, ειδικότερων προσόντων, κριτηρίων, οργάνου επιλογής τους για τοποθέτησή τους σε σχολικές μονάδες ενταγμένες σε τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα και Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (Τ.Ε.Γ.) της Ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό»

Δείτε την Απόφαση στη Διαύγεια

Δείτε στο ΦΕΚ

Συμπληρώνουμε

την 66793/Η2/26-4-2018 (ΑΔΑ: 78964653ΠΣ-ΔΝ7) Υπουργική Απόφαση αναφορικά με τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας των προς απόσπαση εκπαιδευτικών, προσθέτοντας στο τέλος της παρ. 4 του άρθρου 3 εδάφιο που έχει ως εξής:

«Σε περίπτωση ισοβαθμίας κατόπιν της εξάντλησης όλων των ανωτέρω κριτηρίων πραγματοποιείται δημόσια κλήρωση ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής των υποψηφίων για απόσπαση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό και των κατά περίπτωση ισοβαθμούντων».

Δείτε επίσης

Δήμοι και Δίχρονη Προσχολική Εκπαίδευση: Μόνο 13 εξαιρούνται | ΚΥΑ

Γλώσσα και Λογοτεχνία Γ Λυκείου: Αλλάζει ο τρόπος εξέτασης μαθήματος

Ανακοινοποίηση Εγκυκλίου Αποσπάσεων ΕΕΠ – ΕΒΠ σε Φορείς: Αντί ΚΕΔΔΥ, ΚΕΣΥ

Αιτήσεις ΔΙΕΚ: Παράταση προθεσμίας κατάθεσης φακέλων εκπαιδευτών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση