Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Απόσπαση εκπαιδευτικών στα ΣΔΕ για το σχολικό έτος 2021-22 | Ονόματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απόσπαση εκπαιδευτικών στα ΣΔΕ για το σχολικό έτος 2021-2022: Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Με την υπ. αριθμ. 122459/Κ1/29-9-2021 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως αποσπώνται 27 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) για το σχολικό έτος 2021-2022.

Για την Απόφαση ελήφθησαν υπόψη μεταξύ άλλων:

Α. H 1η Πράξη/15.09.2021 της Επιτροπής ελέγχου των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων για απόσπαση εκπαιδευτικών, απόρριψης των αιτήσεων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και τους όρους της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μοριοδότησης των υποψηφίων και σύνταξης των προσωρινών και των οριστικών αξιολογικών πινάκων των εκπαιδευτικών προς απόσπαση στα ΣΔΕ ανά περιφέρεια και ανά γνωστικό αντικείμενο.

Β. H Πράξη/15.09.2021 της Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων υποψήφιων Εκπαιδευτικών στα Σ.Δ.Ε.

Γ. H 2η Πράξη/15.09.2021 της Επιτροπής ελέγχου των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων για απόσπαση εκπαιδευτικών, απόρριψης των αιτήσεων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και τους όρους της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μοριοδότησης των υποψηφίων και σύνταξης των προσωρινών και των οριστικών αξιολογικών πινάκων των εκπαιδευτικών προς απόσπαση στα ΣΔΕ ανά περιφέρεια και ανά γνωστικό αντικείμενο.

Η Απόφαση με τα ονόματα

Απόσπαση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2021-2022.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Αποσπούμε για το σχολικό έτος 2021-2022 τους παρακάτω εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ως εξής:

Δείτε σε μορφή pdf τα ονόματα στην Απόφαση Απόσπαση Εκπαιδευτικών στα ΣΔΕ για το 2021-22

Δείτε επίσης

Εισαγγελική παρέμβαση για το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ζητά η Υπουργός Παιδείας για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα
 Αναπληρωτές: Δεν προβλέπεται μετακίνηση σε διαφορετική περιοχή από την περιοχή πρόσληψης κατόπιν αιτήσεώς τους
Καλλιτεχνικά σχολεία-προσλήψεις ωρομισθίων: Αιτήσεις από 28/9 έως 04.10.2021
 Νέα Δημοκρατία: Θέσπιση Προσωπικού Βοηθού για τα Ατομα με Αναπηρία-Η προγραμματική δέσμευση γίνεται πράξη
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση