“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποστολή Πρόσκλησης μόνιμων διορισμών Ειδικής Αγωγής για ΦΕΚ | Ανακοίνωση ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποστολή Πρόσκλησης μόνιμων διορισμών Ειδικής Αγωγής για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο: Ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αποστολή Πρόσκλησης μόνιμων διορισμών για ΦΕΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, απεστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο η πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, από τους τελικούς αναμορφωμένους πίνακες κατάταξης των Προκηρύξεων 3ΕΑ/2019 και 4ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ.

Ο αριθμός των κενών θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών από τους πίνακες των Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, έχει καθοριστεί σε 1.817 για την Πρωτοβάθμια και σε 1.642 για τη Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Δείτε την Ανακοίνωση

Αποστολή προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο της πρόσκλησης για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, από τους τελικούς αναμορφωμένους πίνακες κατάταξης των Προκηρύξεων 3ΕΑ/2019 και 4ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ.

Σε συνέχεια της από 9/6/2020 ανακοίνωσης, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι απεστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο  η πρόσκληση για μόνιμο διορισμό, κατόπιν αναμόρφωσης και αναδημοσίευσης από το ΑΣΕΠ, για συγκεκριμένους κλάδους και ειδικότητες, των τελικών πινάκων κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ, σύμφωνα με τις προκηρύξεις

 • 3ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 12/24-4-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και
 • 4ΕΑ/2019 (ΦΕΚ 18/21-5-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ και ΦΕΚ 22/4-6-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 197948/Ε1/13.12.2019 κοινή απόφαση Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 4597 Β΄/13.12.2019), ο αριθμός των κενών θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών από τους πίνακες των οικείων Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, έχει καθοριστεί σε 1.817 για την Πρωτοβάθμια και σε 1.642 για τη Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Δείτε ακόμη

Πίνακες διοριστέων 4ΕΑ ΑΣΕΠ | ΦΕΚ
Αναμορφωμένοι τελικοί πίνακες 4ΕΑ/2019 Προκήρυξης ΑΣΕΠ: Κλάδων ΤΕ01.13, ΤΕ01.30 & ΤΕ 16
Το πρώτο ΦΕΚ Πινάκων ΑΣΕΠ 4ΕΑ/2019 κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16 Ειδικής Αγωγής
Αναμορφωμένοι Πίνακες Προκήρυξης 3ΕΑ ΑΣΕΠ Ειδικής Αγωγής
Αριθμός αιτήσεων 1ΓΕ/2019: Αναλυτικά ανά κλάδο και ειδικότητα
ΦΕΚ Πινάκων ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019 | Ονόματα διοριστέων
ΦΕΚ Πινάκων ΑΣΕΠ 4ΕΑ/2019 κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16 Ειδικής Αγωγής
Οριστικοί Πίνακες Προκήρυξης 5ΕΑ/2019: Εκπαιδευτικών Β/θμιας ΕΑΕ, κατηγορίας ΔΕ κλάδων ΔΕ01, ΔΕ02

Πριν φύγετε

Ενημέρωση διορισμών προκήρυξης 3ΕΑ Ειδικής Αγωγής: Διαδικασία και επισημάνσεις
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

11 Σχόλια

 1. Βαγγελης Φούκας σε

  Καλησπερα κ.Βουγια. Υπαρχει πληροφορηση για το ποτε θα εκδοθει η προσκληση αναπληρωτων για την 3ΕΑ ;

 2. Βαγγελης Φούκας σε

  Επομενως κ.Βουγια την Δευτερα θα εχουμε δηλωση περιοχων και για μονιμους και για αναπληρωτες της 3ΕΑ ;

 3. Χρήστος Ξ. σε

  Καλησπέρα σας κ. Βούγια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δεν έχει διοριστεί ξανά σαν αναπληρωτής (Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε προκύρηξη Ειδική Αγωγής) και βρίσκεται στους τελικούς πίνακες της 3ΕΑ, μπορεί να πάρει μέρος στην πρόσκληση για δήλωση περιοχών για μόνιμο διορισμό;

  Σας ευχαριστώ.

   • ΜΑΡΊΑ ΓΚΟΖΗ σε

    Εφόσον είναι στον κύριο πίνακα. Το αναφέρω γιατί πολλοί είναι στον επικουρικό και μπερδεύονται. Μόνο οι του κυρίου πίνακα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διορισμό.

 4. ΜΑΡΊΑ ΓΚΟΖΗ σε

  Mια ερώτηση κ. Βουγια. Όσοι είμαστε στον επικουρικό πίνακα και όσοι φυσικά παραμείνουν στον κύριο, ουσιαστικά μετά τους διορισμούς θα είναι σαν να ανεβαίνουμε πιο πάνω? Οι διορισμοί δηλαδη θα καλύψουν οργανικά κενά άρα δε θα επηρεαστούν οι προσλήψεις αναπληρωτών και θα είναι όπως πέρυσι ή θα καλύψουν λειτουργικά κενά άρα θα πάρουν λιγότερους αναπληρωτές?

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Θα αφαιρεθούν οι μόνιμοι διορισμοί στις προσλήψεις αναπληρωτών.

Γράψτε μία απάντηση