Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Απόσυρση υποψηφιοτήτων ΚΥΣΕΕΠ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ τις απέστειλε στο ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Απόσυρση υποψηφιοτήτων ΚΥΣΕΕΠ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ απέστειλε με διαβιβαστικό στο ΥΠΑΙΘ όλες τις ατομικές δηλώσεις απόσυρσης των υποψηφίων στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Απόσυρση υποψηφιοτήτων ΚΥΣΕΕΠ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
 
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
κα. Γενική Γραμματέα,
σας αποστέλλουμε το ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ, με τις δηλώσεις των εκπροσώπων των συνδυασμών για την απόσυρση των ψηφοδελτίων καθώς και την ατομική δήλωση απόσυρσης κάθε υποψηφιότητας για τη διεξαγωγή των εκλογών μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας
1. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΕΠ ΕΒΠ” Εκπρόσωπος του Συνδυασμού: Γεωργία Μπουλμέτη
2.  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ/ΕΒΠ το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ” “Εκπρόσωπος του Συνδυασμού: Μαρία Τέλιου.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Η Πρόεδρος Γεωργία Μπουλμέτη
Η Γ. Γραμματέας Δέσποινα Χατζηδρόσου

___________________________

Το διαβιβαστικό της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΑΘΗΝΑ, 22/10/2020

Αρ. Πρωτ.:  47

ΠΡΟΣ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς: Τη Γενική Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ. Κοιν: Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Θέμα: «Απόσυρση ψηφοδελτίων συνδυασμών και υποψηφιοτήτων αιρετών εκπροσώπων για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) για τη διεξαγωγή των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία»

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, αρ. Πρωτ.:46/10-10-2020 περί απόσυρσης υποψηφιοτήτων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, σας διαβιβάζουμε τις δηλώσεις των εκπροσώπων των συνδυασμών για την απόσυρση των ψηφοδελτίων καθώς και την ατομική δήλωση απόσυρσης κάθε υποψηφιότητας για τη διεξαγωγή των εκλογών  μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

(ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΕΠ ΕΒΠ» Εκπρόσωπος του Συνδυασμού: Γεωργία Μπουλμέτη

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ/ΕΒΠ το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ Εκπρόσωπος του Συνδυασμού: Μαρία Τέλιου).

Είμαστε στη διάθεσή σας για συμμετέχουμε σε διάλογο με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ προκειμένου να υπάρξει παράταση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών μέχρι να υπάρξουν ασφαλείς συνθήκες υγείας για τη διενέργειά τους.

Η απόσυρση των υποψηφιοτήτων και των ψηφοδελτίων των συνδυασμών, ισχύει αποκλειστικά αν οι εκλογές διεξαχθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία, όπως επιβλήθηκε.

Δείτε επίσης

Οχι της ΔΟΕ στις ηλεκτρονικές εκλογές στις 7 Νοεμβρίου: Αποσύρει τα ψηφοδέλτια
Απόσυρση υποψηφιοτήτων Υπηρεσιακών Συμβουλίων: Τα οργανωτικά μέτρα της ΟΛΜΕ
ΠΟΣΕΕΠΕΑ για εκλογές αιρετών: Ζητάμε διάλογο-παράταση θητείας αιρετών και αποσύρουμε ψηφοδέλτια
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση