Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποτελέσματα αποχής Δευτεροβάθμιας: 87% στα 3/5 των σχολείων μέχρι τώρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Αποτελέσματα αποχής Δευτεροβάθμιας: 87% στα 3/5 των σχολείων μέχρι τώρα – Ενημερωτικό σημείωμα του Πάνου Ντούλα Καθηγητή Αγγλικής στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορίνθου.
Αποτελέσματα αποχής Δευτεροβάθμιας
Ενημερωτικό σημείωμα
του Πάνου Ντούλα, σχετικά με τα αποτελέσματα αποχής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με τη διαδικασία αξιολόγησης της σχολικής μονάδας η οποία κυμαίνεται στο 87% στα 3/5 των σχολείων μέχρι τώρα.

Από τα 3.453 σχολεία Δευτεροβάθμιας που μετράω, γνωρίζουμε το αποτέλεσμα σε τουλάχιστον 2.407 από αυτά μέχρι τώρα (πάνω από τα 2/3).
Από αυτά, στο 87-88% (δηλ σε 2.118) σχολεία, οι συνάδελφοι ψήφισαν ΑΠΟΧΗ. Μόλις στο 12-13% (δηλ 289), υπήρχε απαρτία (συχνά οριακή και εκεί αλλά και με εκφοβισμό κ.ά.) για να ξεκινήσουν τη διαδικασία Αξιολόγησης.
Μετά από αυτό το 87% αλλά και το 92% Αποχής από τις ηλεκτρονικές ψευτο-εκλογές, ποιο άλλο μήνυμα χρειάζεται το Υπουργείο για να καταλάβει ότι έχει χάσει επαφή με τον ζωντανό κόσμο της εκπαίδευσης; Πώς αλλιώς να το πούμε ότι ΔΕΝ θέλουμε αυτήν την Πολιτική;
Ο σύνδεσμος για να βλέπετε την εξέλιξη (στείλτε και διορθώσεις-συμπληρώσεις με σχόλια κτλ εδώ στο μέιλ αλλά και με δεξί κλικ και “σχόλια” πάνω στο κελί που θέλετε διορθωμένο) καθώς ανανεώνεται συνεχώς:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qLTyLZn6VuydDy6xRYL_eXe7eDwJ_s3KXv913PafHFE/edit?fbclid=IwAR0Wa4XguI5MH4xB6CG4WH9Rkq-Vc0r3Sqfztc_RIsB6gWbg9jzIERwDJSk#gid=0

Πάνος Ντούλας,

Καθηγητής Αγγλικής,
Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορίνθου,

Δείτε επίσης

Απεργία-αποχή στην Ε ΕΛΜΕ Αττικής: Ξεπερνά το 85%
Ενημέρωση για την απεργία-αποχή στα σχολεία 5 ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης
Τι συζητήθηκε στη συνάντηση ΟΛΜΕ με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘ τη Δευτέρα 01.03.2021: Δελτίο Τύπου ΑΣΕ
Αξιολόγηση-Γνωμοδότηση: Για την απεργία αποχή από τη Νομική Σύμβουλο της ΔΟΕ
ΦΕΚ αξιολόγησης σχολείων: Αλλάζει η προθεσμία ειδικής συνεδρίασης ενημέρωσης Συλλόγου Διδασκόντων

Δείτε ακόμη

Νέες διευκρινίσεις για την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση σχολικών μονάδων από την ΟΛΜΕ
ΟΛΜΕ-Αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Απαντήσεις σε ερωτήσεις για την Απεργία-Αποχή
Κήρυξη απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση | Ανακοίνωση ΔΟΕ
Αξιολόγηση σχολικών μονάδων-ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Ενέργειες-βήματα υλοποίησης απόφασης για κήρυξη απεργίας αποχής
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση