Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποτελέσματα εκλογών ΕΝΕΛΕΑ 2022: Εκλογή νέου ΔΣ και ΕΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποτελέσματα εκλογών ΕΝΕΛΕΑ 2022 για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ), της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022.

Ανακοινώθηκαν από την Ενωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝΕΛΕΑ), τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022, οι οποίες διεξήχθησαν με δια ζώσης και με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΝΕΛΕΑ, η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ) του Συλλόγου μετά τις εκλογές, θα γίνει το αργότερο σε 8 ημέρες από την ημέρα εκλογής, όπως προβλέπεται στο καταστατικό της Ένωσης.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΕΝΕΛΕΑ με τα αποτελέσματα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. (20/03/2022)

 Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.) που πραγματοποιήθηκε στις 20/03/2022, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ), προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

 Για το ΔΣ

 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΟΥΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΛΟΛΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΝΑΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αναπληρωματικά μέλη ΔΣ

 ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΑΘΗΝΑ

ΚΕΛΕΠΕΡΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΠΙΤΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΓΩΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Για την ΕΕ

 ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αναπληρωματικό μέλος ΕΕ

 ΝΙΟΖΑ ΕΛΠΙΔΑ

Η συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ και της ΕΕ θα γίνει το αργότερο σε 8 ημέρες από την ημέρα εκλογής όπως προβλέπεται στο καταστατικό της Ένωσης (Άρ. 10, Παρ. 1).

Εκ της εφορευτικής επιτροπής

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για νέους διορισμούς-νέα Προκήρυξη ΕΑΕ-Ιδρυση Τμημάτων Ενταξης-Κανονισμό Λειτουργίας ΚΕΔΑΣΥ-ΕΕΕΕΚ 

Διεκδίκηση διορισμών ΕΕΠ-ΕΒΠ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ κοινοποιεί την επιστολή προς το ΥΠΑΙΘ στα κλαδικά σωματεία του ΕΕΠ και ζητά τη συνδρομή τους

Μόνιμοι διορισμοί 2022: Από τους υπάρχοντες  πίνακες-Τέλος Απριλίου θα έχουμε αριθμό-Από τι θα εξαρτηθεί 

Η απάντηση στο εξώδικο για τη νέα Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής από το Υπουργείο Παιδείας 

 Οδηγός: Αδειες μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση