Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑΣ και ΠΕΠΑΣ μαθητείας της ΔΥΠΑ -1η περίοδος 2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑΣ και ΠΕΠΑΣ μαθητείας της ΔΥΠΑ  – 1η περίοδος 2024 – Στην ειδική εφαρμογή «Aναζήτηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.».

Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑΣ και ΠΕΠΑΣ μαθητείας της ΔΥΠΑ 

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης των αποφοίτων ΕΠΑΣ και ΠΕΠΑΣ μαθητείας της ΔΥΠΑ – 1η περίοδος 2024.

Μπορείτε να αναζητήσετε τα αποτελέσματα στην ειδική εφαρμογή «Αναζήτηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των αποφοίτων ΕΠΑΣ και ΠΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ», στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Σ. ΚΑΙ Π.ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α. – 1Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2024

Αναρτήθηκε η ειδική εφαρμογή «Aναζήτηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.», στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., (πατήστε εδώ), ώστε να μπορεί εύκολα και άμεσα ο κάθε υποψήφιος εξεταζόμενος της 1ης περιόδου του 2024, των αποφοίτων Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. να ενημερωθεί για τον τελικό βαθμό και το αποτέλεσμα της εξέτασης της ειδικότητας στην οποία συμμετείχε.

Η έκδοση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3, στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την χορήγηση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 το επόμενο διάστημα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ρεμπούτσικα Γεωργία θα ήθελε για ακόμα μια φορά να τονίσει ότι κύριο μέλημα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι η άμεση έκδοση αποτελεσμάτων αλλά και ο προγραμματισμός εξετάσεων πιστοποίησης προς εξυπηρέτηση πάντα όσων αναμένουν εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Δείτε επίσης

ΑΔΕΔΥ-Κασσελάκης: Ναι στο αίτημα για αύξηση 10% στους μισθούς στο Δημόσιο και στην επαναφορά των Δώρων 

Την Τρίτη 7 Μαΐου μετατίθεται η αργία της Πρωτομαγιάς

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση