Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποτελέσματα κλήρωσης 1ΕΑ/2022 ΑΣΕΠ: Εκδίδεται ο τελικός Αξιολογικός Πίνακας ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποτελέσματα κλήρωσης 1ΕΑ/2022 ΑΣΕΠ: Για να εκδοθεί ο τελικός Αξιολογικός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) κλάδου ΔΕ01 στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση – Ο αριθμός των ισοβαθμούντων υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) κλάδου ΔΕ01 είναι 1.554 και ο αριθμός των ομάδων ισοβαθμούντων 387.

Αποτελέσματα κλήρωσης 1ΕΑ/2022

Προκειμένου να εκδοθεί ο τελικός Αξιολογικός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) κλάδου ΔΕ01 στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, διενεργήθηκε από το ΑΣΕΠ δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων του κλάδου ΔΕ01 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) βάσει της Προκήρυξης 1ΕΑ/2022 (ΦΕΚ 23/21-4-2022 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Στη δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων του κλάδου ΔΕ01 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) προέβη το ΑΣΕΠ, εχθές Πέμπτη  22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15:00, στο κατάστημα του ΑΣΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από το επίσημο κανάλι του ΑΣΕΠ στο YouTube.

Ο αριθμός των ισοβαθμούντων υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) κλάδου ΔΕ01 είναι 1.554 και ο αριθμός των ομάδων ισοβαθμούντων 387.

Οι ισοβαθμούντες του ανωτέρω κλάδου αναφορικά με την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον αύξοντα αριθμό της σειράς κατάταξης και τη βαθμολογία τους σύμφωνα με τα αρχεία που ακολουθούν:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΕ01 ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΕ01 ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αποτελέσματα κλήρωσης 1ΕΑ/2022- Δείτε το video με τα αποτελέσματα

Δείτε επίσης

Μακρή-νέοι μόνιμοι διορισμοί: Εντατική η προσπάθεια από το ΥΠΑΙΘ-44.632 προσλήψεις αναπληρωτών για το 2022-23 

Κεραμέως στη Βουλή: Χαρτογράφηση ανθρώπινου δυναμικού-νέες οργανικές θέσεις-νέοι διορισμοί 

Αύξηση οργανικών θέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ σε Γενική και Ειδική Εκπαίδευση: Ερώτηση στη Βουλή 

Προσλήψεις αναπληρωτών ειδικής πρόσκλησης: Σήμερα τρέχει το σύστημα και ανακοινώνονται τα ονόματα 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση