Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποτελέσματα κλήρωσης Πειραματικών και απόδοση αριθμού ΑΠΠΣ στους υποψηφίους Προτύπων και Εκκλησιαστικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποτελέσματα κλήρωσης Πειραματικών και απόδοση αριθμού Α.Π.Π.Σ. στους υποψηφίους των Προτύπων και Εκκλησιαστικών Σχολείων.

Αποτελέσματα κλήρωσης Πειραματικών

Ανακοινώνεται από το ΥΠΑΙΘ η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής κλήρωσης για εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία, με απόλυτη διαφάνεια και αδιαβλητότητα, υπό την επίβλεψη της Επιτροπής Κλήρωσης, παρουσία συμβολαιογράφου.

Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την ενημέρωση της πλατφόρμας των αιτήσεων με τα αποτελέσματα, οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών/μαθητριών θα ενημερωθούν για την επιτυχία των υποψηφίων με γραπτό μήνυμα που θα αποσταλεί στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Τρόποι ενημέρωσης των γονέων/κηδεμόνων για τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

– Ζωντανά από τα διαδικτυακά κανάλια του Υπουργείου και της ΕΡΤ
– Μέσω της ιστοσελίδας της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.)
– Με γραπτό μήνυμα (SMS) στους γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων
– Μέσω του συστήματος αιτήσεων μαθητών και μαθητριών σε πειραματικά σχολεία, με κωδικούς taxisnet.

Συγχαίρουμε θερμά τους συντελεστές της σημερινής διαδικασίας και τους επιτυχόντες της κλήρωσης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψηφίους για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία που θα συμμετάσχουν αύριο στη γραπτή δοκιμασία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας.

Αναλυτικά

Αποτελέσματα κλήρωσης Πειραματικών και απόδοση αριθμού Α.Π.Π.Σ. στους υποψηφίους των Προτύπων και Εκκλησιαστικών Σχολείων

Μετά την διεξαγωγή της δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης αναρτώνται οι τυχαίοι μοναδικοί αριθμοί προτεραιότητας Πειραματικών Σχολείων (Α.Π.ΠΕΙ.Σ) που αποδόθηκαν σε κάθε υποψήφιο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ_Κλήρωση_2023

καθώς και η απόδοση τυχαίου αριθμού  προτεραιότητας Πρότυπου σχολείου (Α.Π.Π.Σ.) στους υποψηφίους των Προτύπων και Εκκλησιαστικών Σχολείων για την ρύθμιση πιθανών ισαβαθμιών που θα προκύψουν από τις εξετάσεις. ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ._Κλήρωση_2023_ΑΠΟΔΟΣΗ_ΑΠΠΣ

Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων έχουν ενημερωθεί με sms για το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων ανά σχολείο με αναφορά στον εξαψήφιο κωδικό του κάθε μαθητή, θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των Πειραματικών Σχολείων από την Τρίτη 2.5.2023

Για την εγγραφή στο Πειραματικό σχολείο επιτυχίας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσω των ιστοσελίδων των Πειραματικών σχολείων, εντός του Μαϊου.

Δείτε επίσης

Οδηγίες εξετάσεων διαγνωστικού χαρακτήρα έτους 2023-Ελληνική PISA | Εγγραφο 

Τι ισχύει για την άδεια εκλογών και την ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση