Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποτελέσματα πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Δημοσιεύθηκαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν με χρήση κωδικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποτελέσματα πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Δημοσιεύθηκαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν με χρήση των κωδικών τους – Οι Βεβαιώσεις Πιστοποίησης θα διατεθούν σε επόμενο χρόνο, αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες.

Αποτελέσματα πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ

Μηνύματα αποστέλλονται στους συμμετέχοντες στις εξετάσεις πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020», με τα οποία πληροφορούνται πως δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία μπορούν να πληροφορηθούν και να εκτυπώσουν μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης, με χρήση των κωδικών τους.

Σχετικά με τις Βεβαιώσεις Πιστοποίησης η πληροφόρηση είναι πως θα διατεθούν σε επόμενο χρόνο, αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες.

Ακολουθεί το μήνυμα πληροφόρησης

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Β2 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ

Σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020» και στις οποίες συμμετείχατε.

Μπορείτε να δείτε και να εκτυπώσετε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης, με χρήση των κωδικών σας (https://e-pimorfosi.cti.gr/mis –> Επιλογή Αίτηση Πιστοποίησης -> Αποτέλεσμα Πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ).

Οι αντίστοιχες Βεβαιώσεις Πιστοποίησης θα διατεθούν σε επόμενο χρόνο, αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες.

Δείτε επίσης

Μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας 2023: Τα ονόματα των εκπαιδευτικών 

Μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας 2023: Τα ονόματα των εκπαιδευτικών 

Επιστολή ΔΟΕ προς γονείς μαθητών: Αυτό που φοβόμαστε δεν είναι η «αξιολόγηση» αλλά αυτό που θέλουν να φέρουν μέσω αυτής 

Εισαγωγική επιμόρφωση-Βουλή: Aντιπαιδαγωγικό και ρατσιστικό το περιεχόμενο-Ερώτηση 38 Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση