Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποζημίωση Επιτροπής ΕΠΑΛ: 200 ευρώ το μήνα για 4 συνεδριάσεις η αμοιβή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποζημίωση Επιτροπής ΕΠΑΛ: Σε 200 ευρώ το μήνα για 4 συνεδριάσεις η αμοιβή με Απόφαση του Υπουργού Παιδείας Ερευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου.

Αποζημίωση Επιτροπής ΕΠΑΛ: 200 ευρώ το μήνα για 4 συνεδριάσεις η αμοιβή

Σε διακόσια (200) ευρώ το μήνα καθορίσθηκε με Απόφαση του Υπουργού Παιδείας Ερευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου, η αποζημίωση των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Eργου της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ».

Τα  μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Έργου περιλαμβάνονται στη σχετική με αρ.Φ25α/174411/Δ4/17-10-2018 (ΦΕΚ 612/Υ.Ο.Δ.Δ./23-10-2018) Υπουργική Απόφαση.

Η αμοιβή αφορά σε όλα τα μέλη, πλην του προέδρου του οποίου η θέση είναι άμισθη

Οι συνεδριάσεις των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Έργου πραγματοποιούνται πέραν του κανονικού ωραρίου εργασίας και σε χρόνο που δεν καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση.

Τα μέλη συμμετέχουν σε τέσσερις (4) τουλάχιστον συνεδριάσεις το μήνα, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο, όπως ορίζεται στη σχετική Υπουργική Απόφαση.

Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις το ποσό περικόπτεται ανάλογα. Η Συντονιστική Επιτροπή Εργου τηρεί για κάθε συνεδρίασή της σχετικό πρακτικό.

Η απόφαση αυτή ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης Σύστασης και Συγκρότησης της Συντονιστικής Επιτροπής Εργου.

Δείτε την Απόφαση του Υπουργού Παιδείας Ερευνας και Θρησκευμάτων

__________________________________________

Τα μέλη της Επιτροπής  όπως φαίνονται στο ΦΕΚ 612/Υ.Ο.Δ.Δ./23-10-2018


1. Κοτσιφάκης Θεμιστοκλής, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 87.04.

2. Ζιώγα Αικατερίνη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 81 αποσπασμένη στη ΓΓΝΓΔΒΜ.

3. Σακκά-Χρονοπούλου Αγγελική,  Φιλόλογος, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ 02.

4. Λαλαζήση Χρυσούλα, Αρχιτέκτων – Πολιτικός Μηχανικός (ΠΕ 81), Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κλάδου Εκπαίδευσης για την Αειφορία.

5. Βεκρής Ελευθέριος, Σύμβουλος Α’ Φιλολόγων ΙΕΠ.

6. Μπαγάκης Γεώργιος, Καθηγητής Μεθοδολογίας και Πολιτικών Διά Βίου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

7. Στράντζαλος Αθανάσιος, Σύμβουλος Β’ Μαθηματικών ΙΕΠ.

8. Κουλίνου Θεοδώρα,  Διευθύντρια του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αγ. Αναργύρων, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02 Φιλολόγων.

9. Μουστάκας Γεώργιος , Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02 Φιλολόγων.

10. Βαλιάντζας Κων/νος, Προϊστάμενος της Ε.Δ. ΕΣΠΑ Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

11. Μάτσος Βασίλειος,  Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – «ΝΟΗΣΙΣ».

12. Ασμαργιανάκη Νεκταρία , υπάλληλος της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ08 Καλών Τεχνών.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίσθηκε ο Κοτσιφάκης Θεμιστοκλής με αναπληρώτρια την Ζιώγα Αικατερίνη.

 Δείτε ακόμη:

Υπερωρίες σε 1.092 διοικητικούς υπαλλήλους και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς του ΥΠΠΕΘ

Καθορισμός εισοδήματος για δωρεάν Μεταπτυχιακά

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση