Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αργία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Τρίτη 25.01 σε Αττική-Εύβοια-Βοιωτία-Κρήτη-Κυκλάδες-Δωδ/νησα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αργία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Τρίτη 25.01 σε Αττική-Εύβοια-Βοιωτία-Κρήτη-Κυκλάδες-Δωδεκάνησα-Τι είπε στην Ενημέρωση για την κακοκαιρία ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κος Χρήστος Στυλιανίδης.

Αργία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Σε ανακοινώσεις προέβη πριν από λίγο ο κος Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία “Ελπίς” η οποία πλήττει με σφοδρότητα τη χώρα.

Κήρυξη γενικής αργίας

Αναφορικά με την κήρυξη της γενικής αργίας στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, αυτή θα ισχύει:

  • Στην Περιφέρεια Αττικής
  • Στην Εύβοια
  • Στη Βοιωτία
  • Στην Κρήτη
  • Στις Κυκλάδες

Λίγο μετά τις ανακοινώσεις προστέθηκαν και τα Δωδεκάνησα στις περιοχές όπου θα ισχύσει η γενική αργία.

Στις περιοχές αυτές

δεν θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης – ούτε με τηλεκπαίδευση – οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ατόμων με Αναπηρία και τα Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας.

Δείτε την ανακοίνωση του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ Α. Κόπτση

_______________

Αναφορικά με τα προβλήματα εγκλωβισμού οδηγών

στο Δαχτυλίδι, στην Κηφισίας, στην Πεντέλης, όσοι πολίτες απεγκλωβίζονται από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Στρατού θα οδηγούνται ακολούθως σε 6 σημεία, Κηφισίας, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πεντέλης, Κάντζα, Παιανία και Σπάτα, όπου τους υποδέχονται αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων και τους καθοδηγούν σε λεωφορεία.

Επίσης στα σημεία αυτά θα υπάρχουν και ασθενοφόρα.

Διακοπές ρεύματος

Διακοπές της ΔΕΗ διαπιστώνονται στην Ανατολική Αττική και στο Δήμο Μαραθώνα.

Δείτε επίσης
Δείτε ακόμη
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση