Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αριθμός μόνιμων διορισμών: Θα καθορισθεί τον Μάιο-Η Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής θα εκδοθεί μετά τις 20 Απριλίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αριθμός μόνιμων διορισμών: Θα καθορισθεί τον Μάιο-Η Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής θα εκδοθεί μετά τις 20 Απριλίου 2022- Ενημέρωση από των Προεδρεύοντα της ΑΔΕΔΥ Δ. Μπράτη.

“Τον Μάιο θα καθορισθεί, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών ο αριθμός των μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση. Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή θα εκδοθεί μετά τις 20 του Απρίλη, αφού τώρα “τρέχουν” οι προκηρύξεις για προσλήψεις 15.000 υπαλλήλων στο δημόσιο’.

Τα παραπάνω κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης.

Νέοι Πίνακες ΕΑΕ

Στο πλαίσιο των διαδικασιών για την έκδοση των νέων Αξιολογικών Πινάκων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, επικαιροποίηση των φακέλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζητά με έγγραφό του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου οι απαραίτητες πληροφορίες να είναι διαθέσιμες κατά την κατάρτιση των προσωρινών αξιολογικών πινάκων υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) – Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Σύμφωνα με χθεσινή ενημέρωση της Γ. Μπουλμέτη και του Β. Βούγια

Οι νέες 3 Προκηρύξεις ΑΣΕΠ για την κατάρτιση νέων Αξιολογικών Πινάκων για τους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), αναμένονται μετά τα μέσα Απριλίου, πιθανά την Μεγάλη Εβδομάδα και αναφορικά με την κατάθεση δικαιολογητικών αυτή θα αφορά μόνον στην κατάθεση νέων τίτλων σπουδών, σεμιναρίων κ.λ.π.

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ, Μετατάξεις, Αποσπάσεις, νέες Προκηρύξεις ΑΣΕΠ, εισαγωγική επιμόρφωση 

Κεραμέως για νέους διορισμούς και Πίνακες Ειδικής Αγωγής, νομοσχέδιο ΑΕΙ, Σαϊντού Καμαρά 

Νέα προκήρυξη Ειδικής Αγωγής: Αναμονή 3 μήνες μετά το αίτημα ΥΠΑΙΘ προς ΑΣΕΠ-Σύγκριση με την 3ΕΑ/2019 

Η απάντηση στο εξώδικο για τη νέα Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής από το Υπουργείο Παιδείας 

Πριν φύγετε

Οδηγός: Αδειες μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

4 Σχόλια

 1. Βαγγελης Φούκας σε

  Kαλησπερα σας κΒουγια. Ο αριθμος των διορισμων που αναφερει ο κ.Μπρατης, αναφερεται και στην Ειδικη για φετος το καλοκαιρι ;

 2. Ντίνος Ντίνου σε

  Σχετικά με την Παιδαγωγική και Διδακτική επάρκεια, γνωρίζετε αν θα εφαρμοστεί η διάταξη από φέτος ή/και αν θα δοθεί χρονική παράταση για όσους παρακολουθούν προγράμματα τύπου ασπαιτε και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο?

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ενημέρωση επ αυτού από το ΥΠΑΙΘ.

Γράψτε μία απάντηση