Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αριθμός προσλήψεων Πρωτοβάθμιας Γ Φάσης: 2.200 σύνολο-Ενημέρωση από τον αιρετό ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αριθμός προσλήψεων Πρωτοβάθμιας Γ Φάσης: 2.200 σύνολο για κάλυψη λειτουργικών κενών – Ενημέρωση από τον αιρετό ΚΥΣΠΕ Βασίλη Παληγιάννη.

Αριθμός προσλήψεων Πρωτοβάθμιας Γ Φάσης

Σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Βασίλη Παληγιάννη, οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τις ανάγκες της Γ Φάσης προσλήψεων η οποία διεξάγεται σήμερα Δευτέρα 05 Οκτωβρίου 2020 θα ανέλθουν στον αριθμό 2.200.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αιρετού:
  • 600 περίπου θα είναι για Παράλληλη Στήριξη,
  • 200 για Τμήματα Ενταξης,
  • 220 για Προσχολική εκπαίδευση και
  • οι υπόλοιπες για τη Γενική εκπαίδευση.
Να υπενθυμίσουμε πως

αυτή την ώρα καταχωρούνται τα κενά στο ΟΠΣΥΔ από τις υπηρεσίες και η ροή του συστήματος είναι σε εξέλιξη, αναφορικά με τις σημερινές – 05.10.2020 – προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για τις ανάγκες της Γ Φάσης – Δείτε εδώ

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του αιρετού ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη

Αθήνα, 5/10/2020

2.200 προσλήψεις αναπληρωτών στην Π.Ε.

 Σας ενημερώνω ότι σήμερα 5-10-2020 και εκτός απροόπτου, θα προσληφθούν περίπου 2.200 αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για την κάλυψη λειτουργικών κενών.

Από αυτούς, 600 περίπου θα είναι για παράλληλη στήριξη, 200 για τμήματα ένταξης, 220 για προσχολική εκπαίδευση και οι υπόλοιποι για τη γενική εκπαίδευση.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται και η πρόσληψη αναπληρωτών 3μηνης διάρκειας για κάλυψη εκπαιδευτικών που απουσιάζουν λόγω COVID 19.

Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση