Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αρχές Απριλίου η Προκήρυξη ΑΣΕΠ – Ψηφίζεται Τροπολογία για διασφάλιση της 50μηνης προϋπηρεσίας εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. και Ψυχολόγων(ΠΕ23)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ρεπορτάζ του especial.gr

Σύμφωνα  με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, η Προκήρυξη του ΑΣΕΠ πιθανότατα θα εκδοθεί τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Επίσης αύριο ψηφίζεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών επείγουσα Τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας, με την οποία κατοχυρώνεται η προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των 50 μηνών για όσους εκπαιδευτικούς την χρησιμοποιήσουν να μπουν στους Πίνακες Ειδικής Αγωγής και για όσους Ψυχολόγους να μπουν στον Πίνακα Σχολικών Ψυχολόγων.

Το πρόβλημα προέκυψε την τελευταία στιγμή και η Τροπολογία κατατέθηκε ώστε με την ψήφισή της να διασφαλισθεί η προσμέτρηση της προϋπηρεσίας για τους συναδέλφους.

Το Φ.Ε.Κ. με την επίμαχη Τροπολογία αναμένεται πολύ σύντομα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την Προκήρυξη.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

  1. Ευαγγελία Γεωργάρα σε

    Ν. Πατηνιώτης, Αναγκαστικές προσλήψεις ατόμων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα – Ν. 2643/1998, 2012

Γράψτε μία απάντηση