Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΑΣΕΠ και ΔΟΕ συνάντησε η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας | Τι ειπώθηκε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΑΣΕΠ και ΔΟΕ συνάντησε η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019. Για επίσπευση των διορισμών με το ΑΣΕΠ, για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση με τη ΔΟΕ.

ΑΣΕΠ και ΔΟΕ συνάντησε η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας | Τι ειπώθηκε

Η Συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με την Ηγεσία του ΑΣΕΠ

Η συνάντηση με την ηγεσία του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, από κοινού με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, έγινε με σκοπό να συζητηθούν τρόποι επίσπευσης των 4.500 προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή.

Μάλιστα το Υπουργείο Παιδείας στο σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει πως:

“H ενίσχυση της Ειδικής Αγωγής είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων της ηγεσίας του Υπουργείου, η οποία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια δρομολόγησης λύσεων στα καίρια προβλήματα του χώρου”.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

_____________________________________

Η συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τη ΔΟΕ

Τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) συνάντησε σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, μαζί με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Θέμα της συνάντησης με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), ήταν η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση.

Στο σχετικό Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφέρει πως στόχος είναι η κατά το δυνατόν συντομότερη καθολική εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής Εκπαίδευσης σε όλη την χώρα.

Γι αν γίνει αυτό απαραίτητη είναι η επίλυση πρακτικών δυσκολιών σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου για τις οποίες ενημερώθηκε η νέα ηγεσία του Υπουργείου με την ανάληψη των καθηκόντων της, όπως αναφέρεται.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δείτε ακόμη:

4.500 Μόνιμοι διορισμοί: Τα καλά και τα κακά νέα

Αίτημα συνάντησης ΠΟΣΕΕΠΕΑ με Πολιτική Ηγεσία Υπουργείου Παιδείας

 Δελτίο Τύπου Υπουργείου Παιδείας: Αμεσοι και Μεσο-μακροπρόθεσμοι Στόχοι

Νέα Οργανικά Κενά ΕΕΠ και ΕΒΠ για τις Μεταθέσεις 2019

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση