Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ατομα με τυφλοκώφωση Yarn Bombing: Καμπάνια ευαισθητοποίησης από το Ειδικό σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ατομα με τυφλοκώφωση Yarn Bombing: Καμπάνια ευαισθητοποίησης από Ειδικό σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας σε συνεργασία και υποστήριξη από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλοκωφών “Το Ηλιοτρόπιο”.

Ατομα με τυφλοκώφωση Yarn Bombing

Δράση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), το Σάββατο, 18.06.2022 από τις 10:00-12:30, διοργανώνει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας, σε συνεργασία και υποστήριξη από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλοκωφών “Το Ηλιοτρόπιο”.

Η δράση έχει να κάνει με την παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση, Yarn Bombing, που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Οργάνωση για την Τυφλοκώφωση Deafblind International.

Ακολουθεί η σχετική Πρόσκληση
Πρόσκληση

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση, Yarn Bombing, που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Οργάνωση για την Τυφλοκώφωση Deafblind International και σας προσκαλεί στη δράση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), το Σάββατο, 18/06/2022 από τις 10:00-12:30.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία και υποστήριξη από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλοκωφών “Το Ηλιοτρόπιο’.

Δείτε επίσης

Εκθεση 1ου Ειδικού Σχολείου ΔΑΔ Λάρισας: Εγκαινιάστηκε κι αγκαλιάστηκε από τον κόσμο | pic 

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας για την απώλεια μέλους Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) 

ΕΕΕΕΚ Μυστρά: Πρόσκληση στη Θεατρική Παράσταση ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ-Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ο ΣΚΛΕ για τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων από δομή παιδικής φροντίδας 

PISA 2022-Βαθμολόγηση απαντήσεων σε ανοικτές ερωτήσεις: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς από το ΕΚΠΑ-ΕΛΚΕ 

Επιτροπή εξοπλισμού ΣΜΕΑΕ για σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών: Απόφαση συγκρότησης 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση