Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής στο ΕΕΕΕΚ Φλώρινας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής στο ΕΕΕΕΚ Φλώρινας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη δωρεά της Motor Oil η οποία έχει ζωτική σημασία για την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών και του προσωπικού. 

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής στο ΕΕΕΕΚ Φλώρινας

Εναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή παρείχε ως δωρεά η εταιρεία Motor Οil στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Φλώρινας, το οποίο εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί το ΕΕΕΕΚ Φλώρινας συστεγάζεται με το Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας και στο ίδιο σχολικό συγκρότημα βρίσκονται το 3ο Γενικό Λύκειο και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED) στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Φλώρινας- Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πώς στον χώρο του σχολείου μας (3ο χλμ Φλώρινας – Νίκης), διαθέτουμε πλέον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη γενναιοδωρία προς την εταιρεία Motor Οil. Η παροχή ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή είναι μια πρωτοβουλία που έχει βαθύτατο ανθρωπιστικό και κοινωνικό αντίκτυπο. Η δωρεά της Motor Oil  έχει ζωτική σημασία για την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών και του προσωπικού μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συστεγαζόμαστε με το Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας, καθώς επίσης και ότι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα βρίσκονται το 3ο Γενικό Λύκειο και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το προσωπικό του σχολείου, κατόπιν σχετικής επιμόρφωσης που έχει λάβει για τη χρήση του απινιδωτή, θα βρίσκεται σε ετοιμότητα να προσφέρει βοήθεια όποτε παραστεί η σχετική ανάγκη για κάποιον συμπολίτη μας.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας

Δείτε επίσης

Καταγραφή κενών Γ Φάσης ΕΑΕ: Εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ σε σχολεία-ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΥ | Εγγραφα 

Ελλείψεις προσωπικού στο Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών: Ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Μεσσηνίας 

Αλλαγή πλαισίου υπηρεσιακών μεταβολών και επαναφορά αιρετών στα Συμβούλια επιλογής | Επιστολή σε Υπ. Παιδείας 

Προτάσεις από ΟΟΣΑ για σύστημα διορισμών-αξιολόγησης εκπ/κών και για όλες τις βαθμίδες εκπ/σης ζήτησε το Υπ. Παιδείας 

Ακατάλληλα κτίρια ΕΕΕΕΚ Πυλαίας/Χορτιάτη και Ειδικού Δημοτικού για παιδιά με αυτισμό-Ερώτηση στη Βουλή

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση