Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Βeach volley στο ΟΑΚΑ με συμμετοχή της Νίκης Κεραμέως, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βeach volley στο ΟΑΚΑ με συμμετοχή της Νίκης Κεραμέως-Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού-Συμμετοχή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στις δραστηριότητες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του BeActiveHellas – Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 1-4 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, διεξήχθη τουρνουά beach volley. 

Βeach volley στο ΟΑΚΑ – Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, ενεργά στις δραστηριότητες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του BeActiveHellas.

Ετσι, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 1-4 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, διεξήχθη τουρνουά beach volley με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμεως και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και Προέδρου της Επιτροπής BeActiveHellas κου Γιώργου Μαυρωτά .

Επίσης στο τουρνουά Beach Volley συμμετείχαν μεταξύ άλλων

Oι Ολυμπιονίκες, Βασίλης Πολύμερος (Κωπηλασία), Βιργινία Κραβαριώτη (Ιστιοπλοΐα) και Βούλα Ζυγούρη (Πάλη), οι οποίες είναι και πρέσβειρες του BeActive, Χριστίνα Ιωαννίδη (Άρση Βαρών), Βαρβάρα Μαγνησαλή (Ρυθμική Γυμναστική), Χρύσα Μπισκιτζή (Κωπηλασία), Σωτήρης Σταθάκης, Κωνσταντίνος Φλέγκας (υδατοσφαίριση),) καθώς και η Άγη Κασούμη, Βασιλική Καραντάσιου, Ευανθία Μακρυγιάννη, Άννα Γερασίμου και Χριστίνα Ζαχαριάδου από την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, εκπρόσωποι από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, οι Πρωταθλητές Beach Volley στο εργασιακό πρωτάθλημα από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη κ.α.

Μετά τους αγώνες η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Βάζουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας! Διανύουμε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, και το Υπ. Παιδείας συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά στις δραστηριότητες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του BeActiveHellas. Σήμερα, μαζί με εργαζόμενους του Υπ. Παιδείας, δοκιμάσαμε τις ικανότητές μας στο Beach Volley! Πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες!”

Ο Γ.Γ.Α και Πρόεδρος του BEACTIVE στην Ελλάδα κοςΓιώργος Μαυρωτάς δήλωσε:

“Αυτή την εβδομάδα (23-30 Σεπτεμβρίου) γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη, όπου διεξάγονται παράλληλες δράσεις. Το BeActive είναι «παρών» με δράσεις σε όλη την Ελλάδα και το τουρνουά Beach Volley που πραγματοποιήθηκε στις πάντα φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και στο οποίο συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, αθλητές και εργαζόμενοι της ΓΓΑ αλλά και του Υπουργείου Παιδείας, εντάσσεται σε αυτές. Το μήνυμα αυτών των εκδηλώσεων είναι ότι ο αθλητισμός είναι για όλους και δεν είναι μόνο για μία εβδομάδα τον χρόνο, αλλά για 52!”

Δείτε επίσης

Σχέδιο για στέγαση εκπαιδευτικών εξετάζει το ΓΛΚ: Τι ειπώθηκε στη Βουλή από τη Ζ. Μακρή και τον Ν. Φίλη 

Κόπτσης για προσλήψεις παράλληλης, πόρισμα Συν. Πολίτη, ειδική αγωγή και Β/θμια-Τι λέει η Πρωτοβουλία Φιλολόγων ΕΑΕ 

Βορίδης: Προγραμματισμός προσλήψεων 2023-Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Μάρτιο του 2023 

Πότε θα έχουμε τη Β Φάση προσλήψεων-Τι θα περιλαμβάνει: Ενημέρωση από Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση