Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δευτέρα 1 Ιουλίου η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δευτέρα 1 Ιουλίου η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, μετά τη χθεσινή οριστικοποίηση της ημέρας των Εθνικών Εκλογών για τις 7 Ιουλίου.

Δευτέρα 1 Ιουλίου η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448 (Πρόεδρος Δ. Παπαευθυμίου)
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                                                                                                              Αθήνα, 29/05/2019
Αγαπητοί συνάδερφοι καλημέρα.
Μετά τη χθεσινή οριστικοποίηση της ημέρας των εκλογών για τις 7 Ιουλίου και λόγω του γεγονότος ότι αρκετοί συνάδερφοι μας από την επαρχία είχαν ήδη κλείσει εισιτήρια για την 1 Ιουλίου η Ομοσπονδία σας ενημερώνει ότι η ημέρα της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης θα είναι τελικά και οριστικά η Δευτέρα 1 Ιουλίου.
Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους συναδέρφους για τις συνεχείς αλλαγές ως προς την ημερομηνία της Συνέλευσης αλλά θεωρούμε σημαντικό να διευκολύνουμε την παρουσία όλων των εκλεγμένων αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας προκειμένου να υπάρχει ευρεία και μαζική συμμετοχή στη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

Δείτε επίσης:

Κάλεσμα στη Γενική Συνέλευση και Εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ στη Λαμία

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση