Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δελτίο Τύπου ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τη συνάντηση με την Υφ. Παιδείας κα Ζαχαράκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δελτίο Τύπου ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τη συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζαχαράκη. Τι συζητήθηκε για διορισμούς, προσλήψεις αναπληρωτών, νέο σχολικό έτος.

Δελτίο Τύπου ΠΟΣΕΕΠΕΑ με τα θέματα που συζητήθηκαν στο Υπουργείο την 26η Ιουλίου 2019

Δελτίο Τύπου κοινοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ), σχετικά με τη συνάντηση της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2019, με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη.

Οπως αναφέρει η ΠΟΣΕΕΠΕΑ η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, ύστερα από αίτημα της Ομοσπονδίας του ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Οπως επισημαίνεται στο Δελτίο Τύπου στη συνάντηση, η οποία διήρκησε 2,5 ώρες, παρέστησαν εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ:

  • Η Πρόεδρος και Αιρετή στο ΚΥΣΕΕΠ κα Γεωργία Μπουλμέτη.
  • Η Αντιπρόεδρος κα Σοφία Γεωργακάκου.
  • Η Γενική Γραμματέας κα Δέσποινα Χατζηδρόσου.
  • Ο Οργανωτικός Γραμματέας κος Μιχάλης Βολκίδης
  • Η Ταμίας κα Βιργινία Βαϊτσούδη.
  • Ο Ειδικός Γραμματέας κος Παναγιώτης Αδάμου και
  • Η Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων κα Θεανώ Μπριτζολάκη.

Επίσης στη συνάντηση παρέστησαν ο  Αιρετός στο ΚΥΣΕΕΠ κος Βασίλης Βούγιας, καθ’ όλη τη διάρκεια και η υπεύθυνη του Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ και ΕΒΠ κα Νεκταρία Φυτουράκη, κατά ένα μέρος της.

Κατά την ΠΟΣΕΕΠΕΑ η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, ενώ η Υφυπουργός κα Ζαχαράκη, καθ ύλην αρμόδια για την Πρωτοβάθμια Εκπ/ση, Δευτεροβάθμια Εκπ/ση και Ειδική Αγωγή, είχε ενημερωθεί για τις Θεματικές Ενότητες της συνάντησης, καθώς και για τις θέσεις της Ομοσπονδίας.

Της παρεδόθη δε αναλυτικό Υπόμνημα, καθώς και στοιχεία με τους αριθμούς των προσλήψεων ΕΕΠ-ΕΒΠ και τα Οργανικά κενά για το 2018-19 και 2017-18, τα οποία είχαν αποσταλεί στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ, κατόπιν αιτήματός της, από το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ – ΕΒΠ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης

Δείτε ακόμη:

Διορισμοί – Προσλήψεις: Τι πρέπει να γίνει | Ανάλυση του especial.gr

Ενημέρωση Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ: Μεταθέσεις – Αποσπάσεις – Μετατάξεις – Θέματα Συμβουλίου

Αποσπάσεις – Μετατάξεις – Διορισμοί – Προσλήψεις Αναπληρωτών: Επισημάνσεις και ερωτηματικά

Αριθμοί προσλήψεων ΕΕΠ-ΕΒΠ και Οργανικά κενά για το 2018-19 και 2017-18 | Πίνακες

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση