Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δήλωση self-test εκπαιδευτικών: Δεν δηλώνεται στην πλατφόρμα για δημόσιους υπαλλήλους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δήλωση self-test εκπαιδευτικών: Δεν δηλώνεται στην πλατφόρμα για δημόσιους υπαλλήλους – Διευκρινίσεις από ΔΙΠΕ Ιωαννίνων.

Δήλωση self-test εκπαιδευτικών

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με την δήλωση του αποτελέσματος διενέργειας του test για τον covid 19 από τους εκπαιδευτικούς, προέβη η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση επισημαίνει πως:

Α. Οι εκπαιδευτικοί  (δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου) δεν δηλώνουν το αυτοδιαγνωστικό τεστ στην κατηγορία Δήλωση αποτελέσματος self-test για δημόσιους υπαλλήλους.

Β. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται μόνο οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε φορείς (π.χ. Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων, ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου, ΠΕΚΕΣ, ΓΑΚ κ.λπ.) εξουσιοδοτώντας για έλεγχο αποκλειστικά τον φορέα στον οποίο υπηρετούν.

Γ. Οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν το αποτέλεσμα διενέργειας του test για τον covid 19 στην πλατφόρμα GOV.GR/Δήλωση Αυτοδοαγνωστικών Τεστ Covid  19  και στο πεδίο Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19.

__________________

Η Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν το αποτέλεσμα διενέργειας του test για τον covid 19 στην πλατφόρμα GOV.GR/Δήλωση Αυτοδοαγνωστικών Τεστ Covid  19  και στο πεδίο Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19

Link: https://covid19-self-test.services.gov.gr/login?template=COVID19-SELF-TEST2&next=/templates/COVID19-SELF-TEST2/ui-form/create&

Οι εκπαιδευτικοί  (δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου) δεν δηλώνουν το αυτοδιαγνωστικό τεστ στην κατηγορία Δήλωση αποτελέσματος self-test για δημόσιους υπαλλήλους (είναι πολλοί αυτοί που συνεχίζουν να το κάνουν).

Στην κατηγορία αυτή υπάγονται μόνο οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε φορείς (π.χ. Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων, ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου, ΠΕΚΕΣ, ΓΑΚ κ.λπ.) εξουσιοδοτώντας για έλεγχο αποκλειστικά τον φορέα στον οποίο υπηρετούν.

Αν κάποιος Δ/ντής ή Προϊστάμενος επιθυμεί να δηλώσει το τεστ και στην κατηγορία αυτή (δηλ. για δημοσίους υπαλλήλους) ώστε να είναι ορατό από τη Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων,  μπορεί να το κάνει,  χωρίς όμως να είναι απαραίτητο αφού ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο όλων των τεστ στη σχολική του μονάδα (εννοείται ότι δηλώνει υποχρεωτικά και ο ίδιος το τεστ στο link των εκπ/κών).

Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά τους Δ/ντές & Προϊσταμένους για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών και την τήρηση των ανωτέρω ώστε να πραγματοποιείται ορθά  ο σχετικός έλεγχος.

Ο Δ/ΝΤΗΣ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Δ. ΝΤΟΥΤΣΗΣ

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, Κ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ

Δείτε επίσης

Δημόσιοι υπάλληλοι-self test: Νέο ΦΕΚ με ημερομηνίες προμήθειας και δήλωσης αποτελέσματος
ΦΕΚ-μέτρα κορονοϊού 24 έως 31.05.2021: Ανα πεδίο δραστηριότητας-Λειτουργία δομών εκπαίδευσης-Δημόσιες υπηρεσίες
Αρχή Προστασίας Δεδομένων-self test: Τι απάντησε για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
Νέα εγκύκλιος ενημέρωσης για self test-Διαχείριση κρούσματος covid στα σχολεία

Πριν φύγετε

 Κατατακτήριες 19 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2021-Τροποποίηση Υπουργικής Απόφασης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση