Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διαδικασία παρουσίασης-ανάληψης υπηρεσίας των 621 Ψυχολόγων και Κοιν. Λειτουργών σε Γενικά σχολεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαδικασία παρουσίασης-ανάληψης υπηρεσίας των 621 Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών σε Γενικά σχολεία για το 2020-21 – Ενημέρωση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια.

Διαδικασία παρουσίασης-ανάληψης υπηρεσίας

Των αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια

Σχετικά με τη διαδικασία παρουσίασης και ανάληψης υπηρεσίας των 621 μελών ΕΕΠ, 541 κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων και 80 κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών, οι οποίοι προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης “Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς” για το διδακτικό έτος 2020-2021, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Α. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία σε σχολική μονάδα, εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Β. Οι ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερώνονται οι προσληφθέντες για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης στις σχολικές μονάδες ή ομάδες σχολικών μονάδων, θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται σήμερα Τετάρτη 2.12.2020, όποτε οι προσληφθέντες οφείλουν να παρακολουθούν τις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων που τους αφορούν από σήμερα.

Γ. Οι μετακινήσεις των προσλαμβανομένων κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων (lockdown) θα γίνεται με την Απόφαση πρόσληψης των 621 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων ΠΕ23-Ψυχολόγων και ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών ως προσωρινών αναπληρωτών, η οποία παρατίθεται ακολούθως

Η Απόφαση

Πρόσληψη 621 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων ΠΕ23-Ψυχολόγων και ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών ως προσωρινών αναπληρωτών στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς» με κωδικό ΟΠΣ 5070727 για το διδακτικό έτος 2020-2021.

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση πρόσληψης 621 Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών για Γενικά σχολεία 2020-21

Δ. Κατά τα φαινόμενα θα εκδοθεί από το ΥΠΑΙΘ Ειδική Πρόσκληση, όπου θα υπάρξει η δυνατότητα σε όσους Ψυχολόγους (ΠΕ23) και Κοινωνικούς Λειτουργούς (ΠΕ30) δεν έκαναν αίτηση για πρόσληψη τον περασμένο Αύγουστο, να το πράξουν τώρα, με σκοπό την κάλυψη θέσεων στα Γενικά σχολεία.

Δείτε τα ονόματα των προσληφθέντων ΕΔΩ

Δείτε σχετικά

Καθηκοντολόγιο Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων στα Γενικά σχολεία | ΦΕΚ
 Σχολεία πρόσληψης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών | Νέο ΦΕΚ
 Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί στα σχολεία: Σκοπός-πλαίσιο δράσης-στόχοι-ρόλοι-μεθοδολογία-εργασιακά | Οδηγός
Οδηγός υλοποίησης Προγράμματος ΕΣΠΑ υποστήριξης σχολείων από Κοιν. Λειτουργούς και Ψυχολόγους
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση