Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διαδικτυακό ερευνητικό σεμινάριο από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαδικτυακό ερευνητικό σεμινάριο: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

“Το Εργαστήριο ιστορικής έρευνας νεότερων και σύγχρονων κοινωνιών (Τομέας Ιστορίας Νεότερων Χρόνων, Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) σας προσκαλεί στο τρίτο διαδικτυακό ερευνητικό σεμινάριο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 (ώρα 18:30-20:30).

Θέμα και ομιλητές

Ομιλητής θα είναι ο Βαγγέλης Λάσκαρης  (μεταδιδακτορικός ερευνητής,  Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων), ο οποίος θα μιλήσει με θέμα:

  • Πολιτικές και πολιτιστικές αλληλεπιδράσεις Γαλλίας-Μαγκρέμπ στη μετα-αποικιοκρατική περίοδο (1956-1970). Προβλήματα και προοπτικές της έρευνας.

Θα σχολιάσουν:  Άννα Καρακατσούλη (αναπλ. καθηγήτρια, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Λάμπρος Φλιτούρης (επικ. καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων).

Σύνδεσμος παρακολούθησης

Το σύνδεσμο παρακολούθησης στην πλατφόρμα Microsoft Teams μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κωδικός αίθουσας: 69ovlc3

Ανοιχτό σεμινάριο

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και στο ευρύ κοινό”.

Βρείτε εδώ την αφίσα του ερευνητικού σεμιναρίου.

Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση