Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διαδικτυακές επιμορφώσεις ΠΔΕ Αττικής: Το επιμορφωτικό υλικό των 38 εκδηλώσεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαδικτυακές επιμορφώσεις ΠΔΕ Αττικής: Το επιμορφωτικό υλικό των 38 εκδηλώσεων από τον Απρίλιο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2023.

Διαδικτυακές επιμορφώσεις ΠΔΕ Αττικής

Θεωρώντας ότι η επιμόρφωση συντελεί στην ενίσχυση και υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Αττικής ενημερώνει στο αρχείο το οποίο παρατίθεται ακολούθως, για τις έως σήμερα διαδικτυακές επιμορφωτικές εκδηλώσεις της, καθώς και για το επιμορφωτικό υλικό αυτών στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Οι διαδικτυακές επιμορφωτικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Αττικής ανέρχονται σε τριάντα οκτώ (38) και χρονικά εκτείνονται από τον μήνα Απρίλιο του 2020 έως τον μήνα Απρίλιο του 2023.

Δείτε σε μορφή pdf το αρχείο με τις διαδικτυακές Επιμορφώσεις της ΠΔΕ Αττικής εδώ

______________________________________

Ο Περιφερειακός Διευθυντής ΠΔΕ Αττικής κος Γεώργιος Κόσυβας

Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Αττικής διατελεί ο κος Γεώργιος Κόσυβας από τον Απρίλιο του 2019 έως σήμερα, ο οποίος είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ., 1981) και της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης (1985) με εξομοίωση από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α., 2001). Απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, στη Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών (Ε.Κ.Π.Α., 1997) και την Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης (Université LibredeBruxelles, 2005). Ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. (2001) με βαθμό άριστα. Με άλλη μονοετή υποτροφία του Ι.Κ.Υ. διεξήγαγε μεταδιδακτορική έρευνα στη Μαθηματική Εκπαίδευση (PostDoc, 2003). Συμμετείχε επίσης ως ερευνητής και εκπαιδευτής στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα MASCIL (Mathematics and Science for Life) του Ε.Κ.Π.Α. (2013-2016), με θέμα τα Μαθηματικά και τις Φυσικές επιστήμες στην καθημερινή ζωή και τον χώρο εργασίας.

Ο κος Κόσυβας, μεταξύ άλλων, διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση το 1987 και έχει διδάξει 22 έτη σε σχολικές μονάδες και κατά το χρονικό διάστημα 2015-2019 αποσπάστηκε και τοποθετήθηκε ως Συντονιστής Εκπαίδευσης εξωτερικού στην Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο (http://hellenic-education-uk.europe.sch.gr/) και κατά το διάστημα 2012-2015 θήτευσε ως Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ03-Μαθηματικών (http://users.sch.gr/gkosyvas/autosch/joomla15/ ) με έδρα τη ΔΔΕ Α΄ Αθήνας.

Δείτε επίσης

Επιμορφωτικά σεμινάρια για καθηγητές ΠΕ04, ΠΕ03, ΠΕ85 και ΠΕ86 όλης της χώρας, στο CERN 

Σχολικές εκδρομές-τι ισχύει: Νομοθετικό πλαίσιο-δηλώσεις γονέων-ποια η ευθύνη των εκπαιδευτικών 

Λήξη μαθημάτων Δευτεροβάθμιας 2022-23: Οι ημερομηνίες | ΦΕΚ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση