Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διαδραστικοί πίνακες στα σχολεία: Οι προδιαγραφές των συστημάτων τεχνολογίας οθόνης αφής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαδραστικοί πίνακες στα σχολεία: Οι προδιαγραφές των συστημάτων τεχνολογίας οθόνης αφής που θα προμηθευτούν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης-Η τιμή εκάστου διαδραστικού συστήματος ανέρχεται σε 4.100 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Με την υπ. αριθμ. Φ 478.6/42/18575 /Α2/18-2-2022 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως ορίζονται οι προδιαγραφές των διαδραστικών συστημάτων τεχνολογίας οθόνης αφής για τις ανάγκες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Συγκεκριμένα η Υπουργός αποδέχθηκε το πρακτικό 34/14-02-2022 της επιτροπής σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια εξοπλισμού Τ.Π.Ε. για τις ανάγκες των δομών Εκπαίδευσης και ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές διαδραστικών συστημάτων τεχνολογίας οθόνης αφής για τις ανάγκες σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της εισήγησης Β΄ του ανωτέρω πρακτικού, την ενδεικτική τιμή καθώς και τα βαθμολογούμενα χαρακτηριστικά αυτών.

Τα διαδραστικά συστήματα θα χρησιμοποιηθούν σε δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα χρηματοδοτηθούν από Εθνικούς ή Κοινοτικούς πόρους.

Το κόστος

Η τιμή εκάστου διαδραστικού συστήματος ανέρχεται σε 4.100 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Από τι αποτελείται το διαδραστικό σύστημα

Το διαδραστικό σύστημα και της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας αποτελείται από διαδραστική οθόνη αφής, ΗΥ, διαδραστικό λογισμικό και υπηρεσίες δικτύωσης, εγκατάστασης & υποστήριξης.

Εγκατάσταση

Το διαδραστικό σύστημα θα εγκατασταθεί από τον προμηθευτή στο χώρο του σχολείου ιδανικά σε σημείο όπου θα υπάρχει η ελάχιστη απαιτούμενη υποδομή όπως πρίζες ρεύματος, χώρος τοποθέτησης κ.λπ. και θα επιδειχθεί η καλή λειτουργία του.

Επίσης ο προμηθευτής αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία και εγκατάσταση απαιτείται προκειμένου να δικτυωθεί το κάθε διαδραστικό σύστημα.

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση με τις προδιαγραφές διαδραστικών συστημάτων τεχνολογίας οθόνης αφής

Δείτε επίσης

Εγγραφές μαθητών Δημοτικών σχολείων για το σχολικό έτος 2022-23 | Εγκύκλιος 

Eγγραφές μαθητών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2022-23 | Εγκύκλιος 

Διαδικασίες Υπουργείου Παιδείας για παιδιά που δεν πάνε σχολείο και αγνοούνται-Τι είπε ο Γ.Γ. Α. Κόπτσης

Νόμος 4887/2022-voucher εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις Υπουργείου Παιδείας σε ΦΕΚ 

Επιμόρφωση-Εργαστήρια Δεξιοτήτων 4η περίοδος: Αιτήσεις από τη Δευτέρα 07 έως Δευτέρα 28.02.2022 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση