Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ ΑΑΔΕ: Χιλιάδες εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του Υπ. Παιδείας εργάσθηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ ΑΑΔΕ: Χιλιάδες εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας εργάσθηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή του – Γραπτός διαγωνισμός Δημοσίου τον Μάρτιο.

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ ΑΑΔΕ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κος Αθανάσιος Παπαϊωάννου πληροφορεί πως για την επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 822 υπαλλήλων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ εφοριακών, τελωνειακών, πληροφορικών, μηχανικών και στατιστικών στην ΑΑΔΕ, εργάσθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι του ΑΣΕΠ και μερικές χιλιάδες εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας σε όλη την Ελλάδα, στα 169 εξεταστικά κέντρα.

Επιπροσθέτως ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ ενημέρωσε πως το ΑΣΕΠ ετοιμάζεται για τον γραπτό διαγωνισμό του Δημοσίου, ο στόχος πραγματοποίησης του οποίου είναι για τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ακολουθεί η ενημέρωση του Προέδρου του ΑΣΕΠ

“Το Σαββατοκύριακο, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη 822 υπαλλήλων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ εφοριακών, τελωνειακών, πληροφορικών, μηχανικών και στατιστικών στην ΑΑΔΕ.

Επειδή ο/η αναγνώστης/ρια μπορεί να μην έχει συνείδηση του τι σημαίνει αυτό στην πράξη, αρκεί να αναφέρω ότι για την επιτυχή διεξαγωγή του εργάσθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι του ΑΣΕΠ (πέραν, φυσικά, των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής) και μερικές χιλιάδες εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας σε όλη την Ελλάδα (169 εξεταστικά κέντρα).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μετείχαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Καλά αποτελέσματα στις πολλές χιλιάδες υποψηφίους (προσήλθαν 11.000 περίπου). Για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων θα δουλέψει τώρα το ΑΣΕΠ, την ίδια ώρα που θα ετοιμάζει την τελική φάση του διαγωνισμού επιλαχόντων για την ΥΠΑ (Νοέμβριος) και βέβαια τον γραπτό διαγωνισμό του Δημοσίου (ο στόχος είναι για τον ερχόμενο Μάρτιο).

Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μέριμνα με ειδικές διαδικασίες εξέτασης για 15 υποψηφίους με αναπηρίες ώστε κανείς/καμιά να μη στερηθεί την ευκαιρία πρόσβασης στο Δημόσιο. Και αυτές οι δύσκολες και εξειδικευμένες διαδικασίες διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία”.

Δείτε επίσης

Ενισχυτική διδασκαλία ειδικών μαθημάτων: Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στα Λύκεια 

Ιδρυση 40 Τμημάτων Ενταξης Δευτεροβάθμιας: Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση 

Κεραμέως για σχολική βία-κενά-κακοποίηση 12χρονης-ελλείψεις εκπ/κών στο εξωτερικό-πτώση φοιτητή ΑΠΘ 

Στατιστικά Πρωτοβάθμιας: Στοιχεία για σχολεία-εκπ/κούς-μαθητές-Αναλογία διδακτικού προσωπικού προς μαθητές 

Σεμινάριο για Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ)-ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας και Εταιρεία Ιατρικής Ψυχολογίας 

Συνταγματική η Πανεπιστημιακή Αστυνομία σύμφωνα με το ΣτΕ | Απόφαση 

 Δηλώσεις συγγραμμάτων φοιτητών από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση