Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διάλογος για την Παιδεία: Τρίτη 29/10 συνάντηση Φίλη-Κεραμέως

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διάλογος για την Παιδεία: Την Τρίτη 29/10 συνάντηση Φίλη-Κεραμέως – Αρχές Νοεμβρίου οι συναντήσεις των Τομεαρχών Παιδείας ΚΙΝΑΛ Χαράς Κεφαλίδου και ΚΚΕ Γιάννη Δελή.

Διάλογος για την Παιδεία

Ο Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης θα συναντηθεί με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο του διαλόγου για την Παιδεία, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00.

Ποιοι θα παραστούν

Τον Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύσουν η Μερόπη Τζούφη, αναπλ. τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και πρώην προϊστάμενος του γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και ο Στέργιος Νταής, πρώην διευθυντής του γραφείου της απερχόμενης υφυπουργού Παιδείας.

Αρχές Νοεμβρίου ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ

Για τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου έχουν προγραμματισθεί αντίστοιχες συναντήσεις των Τομεαρχών Παιδείας του ΚΙΝΑΛ Χαράς Κεφαλίδου και του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Δείτε το Δελτίο Τύπου ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο του διαλόγου για την Παιδεία.

Το Νίκο Φίλη θα συνοδεύσουν η Μερόπη Τζούφη, αναπλ. τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και πρώην προϊστάμενος του γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και ο Στέργιος Νταής, πρώην διευθυντής του γραφείου της απερχόμενης υφυπουργού Παιδείας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Δείτε σχετικά

Νέα επιστολή στους Τομεάρχες Παιδείας: Από πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘ για διάλογο
Απάντηση ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ στη 2η επιστολή ΥΠΑΙΘ για το διάλογο στην Παιδεία
Κάλεσμα διαλόγου για την Ανώτατη Εκπαίδευση προς τα κόμματα από το ΥΠΑΙΘ | Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ
Διάλογος Παιδείας: Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και πείτε μας τι σχεδιάζετε | Επιστολή ΚΙΝΑΛ

________________

Πριν φύγετε

Τελικές διατάξεις Υπουργείου Παιδείας όπως ψηφίσθηκαν στη Βουλή: Διορθώσεις-προσθήκες
Η Μερόπη Τζούφη στο Κανάλι της Βουλής για τις αλλαγές στην Παιδεία | Video
Ψυχολόγοι στα ΕΠΑΛ: H KYA για τις προσλήψεις σε ΦΕΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση